Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Az égiek is kegyeibe fogadták az EFOTT-ot

Megijedt a vihar a Tankcsapdától

 

Az ország felett keringő zivatarlánc elkerülte tegnap este Szolnok-Tiszaligetet. Az éjfélre várt viharra a szervezők minden fronton felkészültek, ám végül szerencsére semmilyen óvintézkedést sem kellett tenni, zavartalanul folytak a koncertek. Az EFOTT 3. napján volt lánykérés, óriási Vad Fruttik buli és egy igazi ősbemutató Ganxsta Zolee-val. A különleges éjszakát a Tankcsapda zárta.

 ef1.jpg

Az égiek tegnap este az egyetemistákkal voltak, a Szolnok fölé várt vihar egy kisebb zivatar után hátat fordított az EFOTT-nak. A szervezők felkészültek a kedvezőtlen időjárási viszonyokra, ám végül kizárólag a jó hangulatról kellett gondoskodniuk.

Miközben a nagyszínpadon a Tankcsapda szaggatta a húrokat, a djuice U26 színpadán egy ősbemutató zajlott. Ganxsta Zolee átnyergelve a rockabilly műfajába, a Mystery Ganggel lépett színpadra egy külön az EFOTT-ra írt dallal.

ef2.jpg

Pénteken Kiss Ádám is ellátogatott az egyetemisták bulijára, amelyet soha nem hagyna ki. A humoristát nem sok nyári fesztiválon csíphetjük el, de az EFOTT nagyon közel áll a szívéhez.

A fiatalok mobilmárkájának támogatásával megvalósuló Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján nem csak szerelmek szövődnek, hanem életre szóló döntések is születnek. A mindig energikus Szandi közreműködésével egy lánykérésnek is szemtanúi lehettek a fesztiválozók. 

Forrás: Szakály Szilvia- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 145
Heti: 293
Havi: 3 330
Össz.: 565 333

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Az égiek is kegyeibe fogadták az EFOTT- ot
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »