Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Meggondolta magát a tolvaj

Veszprém egyik nagy bevásárló áruházából nem szokványos bolti lopásról érkezett bejelentés hétfőn. Egy 22 éves veszprémi fiatalember 3.000 Ft értékben tőkehúst kért az eladótól, melyet a bevásárlókocsi helyett a táskájába rakva vitt át a kasszasoron fizetés nélkül.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Még mielőtt azonban elhagyta volna az áruházat, valamiért meggondolta magát, visszavitte az eladótérbe az árut, és elhelyezte azt az egyik polcon. A biztonsági személyzet azonban észlelte a lopást, értesítették a rendőröket, akik tulajdon elleni szabálysértés miatt tettek feljelentést az ügyben.  


Eladta a lakásból a radiátorokat

Hétfőn (szeptember 26.) egy veszprémi közös képviselő tett feljelentést az egyik bérlő ellen, aki a lakásában található radiátorokat lefűrészelte, majd az azokat értékesítette. Az anyagi haszonszerzés csábításának ellenállni nem tudó férfi azzal viszont nem számolt, hogy a fűtési szezon kezdetével a rendszert újra feltöltik majd vízzel. Ennek során a víz elárasztott több lakást több millió forint kárt okozva mások lakásaiban, valamint a közös helyiségekben is. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. 


Százezrek voltak az ottfelejtett táskában 

Sokba került a feledékenysége annak a veszprémi férfinek, aki pénteken a reggeli órákban személygépkocsival Budapestre utazott. Indulás előtt a csomagtérbe több táskát is bepakolt, egyet azonban az autó mellett, a járdán felejtett. A táska hiányát Budapestre érve vette csak észre, ekkor azonban már hiába telefonált haza, az már nem volt meg. A táskában 700. 000 Ft készpénzen kívül egy ipod, valamint iratok is voltak. Ismeretlen elkövető ellen nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

Aknafedéltől a mobiltelefonig mindent elvittek

2011. szeptember 26-án reggel egy MÁV alkalmazott tett bejelentést arról, hogy a herendi vasútállomás területén, részben elkerített helyen lévő vízóraakna fedele eltűnt, illetőleg egy annak közelében lévő tűzoltószekér ülésén felejtett mobiltelefont is elvittek ismeretlen tettesek. A bejelentő lehetséges elkövetőként jelölte meg azokat a személyeket, akik nem sokkal korábban lomtalanitási céllal tartózkodtak a közelben. A megadott jármű, valamint személyleírások alapján a helyszínre irányított járőrök a vélt tolvajok felkutatására indultak, majd a polgármesteri hivatal előtt felismerték és intézkedés alá vonták őket. A rendőri intézkedés során az eltulajdonított tárgyak maradéktalanul megkerültek, melyeket lefoglaltak és rövid időn belül tulajdonosaiknak visszaszolgáltattak a járőrök, míg az elkövetőkkel, egy fiatal felnőtt és két fiatalkorú egyházaskeszői lakossal szemben szabálysértési feljelentést tettek.


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens- Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 226
Heti: 881
Havi: 2 355
Össz.: 559 691

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »