Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Cloe- tacskó keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 1 év 4 hónap.

Cloe az utcán élt, mígnem egy neki szimpatikus kankutyához költözött. A kan gazdája egy darabig tartotta, az első közös almukat elpusztította. Most, hogy Cloe ismét tüzelni kezdett úgy gondolta a szaporulat megakadályozásának legegyszerűbb módja, ha agyonveri a szukát. Cloet a szomszédok mentették meg a biztos halál elől és hozzánk hozták. Egyenlőre meg van szeppenve és ijedt. Ennek ellenére látszik hogy egy nagyon kedves, ragaszkodó kiskutya. Más kutyákkal, macskával kijön. Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 30 294-5242
                            30 235-2795 
                            info@bogancsotthon.hu
1590.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10406938


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 176
Tegnapi: 145
Heti: 321
Havi: 3 358
Össz.: 565 361

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 709.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »