Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a balatonfüredi Széchenyi Ferenc Kertészeti Szakképző Iskola és Kollégium együttműködése keretében három éve folyik rendészeti fakultációs képzés az oktatási intézményben.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A 2011/2012-es tanévben immár három évfolyamon is hallgatnak rendvédelmi témájú előadásokat. A 10-es és 11-es fakultációs osztályok mintegy 70 diákja a nyári szünidőben a Balatonfüredi Rendőrkapitányság irányítása mellett 10-12 fős turnusokban a Kisfaludy Strand parkolójában, illetőleg rossz időben a TESCO Áruházban bűnmegelőzési információs minicentrumot működtetett, melynek tevékenysége a strand vendégeinek vagyonbiztonságát erősítette. A diákjárőrök egyrészt felhívták a figyelmet a könnyelmű szokások lehetséges következményeire, valamint jelenlétükkel visszatartó erőt gyakoroltak a strand parkolójában a gépkocsifeltörések, autólopások elkövetésére. Állhatatos munkájuk nélkül nyilván rosszabbak lettek volna a város bűnügyi statisztikai mutatói.

A mai napon délelőtt a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon dr. Töreki Sándor r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, Veszprém megye rendőrfőkapitánya és Regdon László r. alezredes, kapitányságvezető mondott köszönetet annak a 6 diáknak (Fábián Natália, Fekete Klaudia, Szabó Kármen Zsanett, Dőry Ádám, Kenyeres Ádám és Pápista Soma) és a szolgálatukat szervező-koordináló Ferencz Gábor r. törzszászlósnak, akik a tiszteletükre szervezett ünnepségen munkájukat elismerő oklevelet és ajándékcsomagot vehettek át. Az iskolát Szigethy Csaba igazgató képviselte, aki a szakközépiskola részéről kollégiumi elhelyezést és étkezést biztosított a programban résztvevő, és nem helyben lakó diákoknak.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 164
Heti: 148
Havi: 1 622
Össz.: 558 958

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »