Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Hamis okirattal igazolta a motor tulajdonjogát

2011. szeptember 22-én, késő délelőtt Zirc belterületén az intézkedő rendőr ellenőrzés alá vont egy motorkerékpárost. Ennek során a megállított 18 éves helyi lakos sem forgalmi engedélyt, sem hatósági engedélyt nem tudott felmutatni, járműve nem rendelkezett műszaki vizsgával.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A motorkerékpár tulajdonjogát egy két évvel korábban kelt adásvételi szerződéssel igazolta, melynek tanúsága szerint a motor hengerűrtartalma 49 cm³. A Zirci Rendőrőrs intézkedésbe bekapcsolódó szolgálatparancsnoka megállapította, hogy az alváz és motorszám alapján a jármű ténylegesen 125 cm³-es, azaz a bemutatott adásvételi szerződés valótlan adatokat tartalmaz. A felelőtlen fiatalemberrel szemben magánokirat-hamisítás vétségének gyanúja miatt büntető-, míg a megállapított hiányosságok miatt szabálysértési feljelentést tettek.

 

Súlyos sérülést szenvedett a hajtó

2011. szeptember 22-én a délutáni órákban egy 42 éves ajkai nő szamárfogatot hajtott Nagyvázsony külterületén, egy földúton. A Nagyvázsonyból Vöröstó irányába vezető 73113. számú mellékút kereszteződéséhez érve megkísérelt befordulni a szilárd burkolatú útra. A két út között azonban jelentős szintkülönbség volt, melynek következtében a manőver során a keskeny nyomtávú kocsi balra dőlt, a vezető és utasa pedig leestek róla. Előbbi 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg az utas, a szamár és a kocsi sértetlen maradt.


Amikor a feleség a bántalmazó

2011. szeptember 21-én a késő esti órákban Szentgálon egy középkorú házaspár közös italozásból indult veszekedése tettlegességbe torkollott. Egy verbális sértést követően az asszony annyira indulatba jött, hogy kézzel több ütést is mért férje arcára. Ennek eredményeként a férfi 8 napon túl gyógyuló szemsérülést szenvedett. A sértettet a mentők kórházba szállították, míg feleségét a Veszprémi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás:Orsós Károly-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 224
Tegnapi: 226
Heti: 1 048
Havi: 2 522
Össz.: 559 858

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »