Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Önfeledten hódolhatott a kultúrának Kapolcs közönsége

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A 2011. július 22-től 31-ig Művészetek Völgye rendezvénysorozatban érintett 7 település Kapolcs, Vigántpettend, Taliándörögd, Monostorapáti, Pula, Öcs és Nagyvázsony területén kiemelkedő, a megjelent nagyszámú érdeklődő biztonságérzetét negatívan befolyásoló jogsértés nem történt. A biztosításban résztvevő rendőrök jelenléte jótékony hatással volt a vagyonelleni bűncselekmények megelőzésére. Ennek eredményeként mindösszesen három alkalmi lopás vált ismertté. Mindegyik Taliándörögdön történt 2011. július 31-én, melynek keretében sátrakból tulajdonítottak el különféle, a sértettek őrizetében nem lévő tárgyakat ismeretlen tettesek.

Visszaélés kábítószerrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt szintén Taliándörögdről 2 főt állítottak elő, két különböző alkalommal (július 24-én és 25-én). Erőszakos, garázda jellegű magatartással egy esetben szembesültek a járőrök, amelynek elkövetőjével szemben szabálysértési feljelentést tettek.

A közlekedés biztonsága tekintetében már kevésbé volt eseménytelen az elmúlt tíz nap, mivel összesen 11 főt értek tetten ittas vezetésen, akik közül 7 fő személygépkocsival, míg 4 fő kerékpárral közlekedett. A gépjármű-ellenőrzések során négy olyan gépkocsit is kiszűrtek a forgalomból, melyeket az illetékes hatóságok a forgalomból kitiltottak, tizenegynek pedig, a műszaki érvényessége járt már le néhány héttel vagy hónappal korábban. 1 fő vezetett úgy, hogy korábban elkövetett jogsértése miatt járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt, 1 fő pedig, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt (rugóskést) tartott az autójában.

A Kapolcs központú rendezvénysorozat népszerűségét mi sem bizonyítja szemléletesebben, minthogy egy olyan személy is odamerészkedett, akivel szemben elfogatóparancsot bocsátott ki a büntetőügyében eljáró hatóság. Vesztére tette, mert az intézkedő rendőrök őt is elfogták.

Forrás:Orsós Károly sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálata

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 226
Heti: 910
Havi: 2 384
Össz.: 559 720

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »