Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- Folytatódtak az Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét rendezvényei városunkban. A szervezők mindent megtesznek a programsorozat népszerűsítése érdekében, a többi a település polgárain, aktivitásán múlik. Az elmúlt napokban /09.18-20./ volt kerékpártúra, véradás, lakossági fórum és „bicajos” reggeli is.


Szeptember 18- án a helyi termék kerékpártúrára gyűltek össze a részvevők a Köztársaság téren, majd Gerencsér Barbara rendezvényszervező vezetésével Tapolca-Diszelig közúton, onnan hegyi úton „tekert” a lelkes csapat Káptalantótiba, majd vissza a kiindulási helyre.

eu1.jpg

eu2.jpg

Másnap délelőtt az Orvosi Ügyeleten jelentkezhettek a véradók, késő délután a Batsányi János Tagintézményben egy lakossági fórum vette kezdetét. Itt Hársfalvi József irodavezető a  Tapolca- Dobó tér kerékpárút pályázatról tájékoztatta a kis számú érdklődőt, amelynek a télire fordult zord idájárás is oka lehetett.

eu3.jpg

Előtte Sólyom Károly alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, majd a Polgármesteri Hivatal irodavezetője vette át a szót. Szólt a régi kerépárútról és a bekövetkezett változásokról. A számadatokat illetően kiderült, hogy a 2055 méter hosszúsága szakasz várhatóan 2013 első félévére készülhet el, becsült költsége: 160 millió forint. Érintette és párhuzamot vont a külföldi és a hazai kerékpáros kultúra között, amelyből kiderült, van még mit tanulnunk, de ettől függetlenül Magyarországon is van jövője a kerékpározásnak.

eu4.jpg

Szeptember 20- án a Tapolca Kft. dolgozói a Köztársaság téren várták a munkába, iskolába igyekvő kerékpárosokat és gyalogosokat, a zord, hideg idő ellenére sokan éltek a kínálkozó lehetőséggel.

eu5.jpg

eu6.jpg

eu7.jpg

eu8.jpg

eu9.jpg

eu10.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 110
Tegnapi: 164
Heti: 110
Havi: 1 584
Össz.: 558 920

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Folytatódtak az Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét programjai
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »