Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

AZ INFINITI BEMUTATJA A DIGITÁLIS MŰVÉSZETI VERSENY VIRTUÁLIS GALÉRIÁJÁT

 

·         Az Infiniti Digitális Művészeti Verseny online galériában az első, „inspiráló teljesítmény” témakörben több mint 30 pályamű látható.

·         A virtuális művészeti kiállítás 2011. október 4-től tekinthető meg az MSN-en és az Infiniti Europe weboldalán. A verseny első három hónapjában több mint 500 pályamű érkezett a világ minden tájáról.  A galériában látható az a hat alkotás is, amelyeket az új Infiniti Központok közelgő megnyitásakor fognak bemutatni a nagyközönségnek.

idac_gallery.jpg

ROLLE, Svájc (2011. október 3.) – A japán Infiniti luxusautó-márka október 4-én mutatja be az Infiniti Digitális Művészeti Verseny galériáját, ahol az egyéves és mindenki számára nyitott verseny első, „inspiráló teljesítmény” témakörében beérkezett 32 legjobb pályamű látható. Az alkotások megtekinthetők az MSN életmóddal foglalkozó oldalán (www.reveal.uk.msn.com) és az autógyártó európai ügyfeleknek készített honlapján (www.infiniti.eu).

A virtuális kiállításon szereplő műveket a verseny első három hónapjában benyújtott 500, kiemelkedő minőségű alkotás közül személyesen választotta ki a verseny házigazdája, a designboom online művészeti, építészeti és formatervezési magazin szakembereiből és az Infiniti Europe főigazgatóiból álló csapat. A versenyzőknek egyebek mellett az volt a feladatuk, hogy műalkotásukkal egyértelműen megjelenítsék az Infiniti japán örökségét, valamint az autógyártó modellválasztékának egyik tagját.

Az interneten megtekinthető művek között szerepel az a hat döntős pályamű, amelyeket a formatervezés elismert véleményformálóiból álló zsűri választott ki az „inspiráló teljesítmény” kategóriában. Az alkotásokat a stockporti (manchesteri) és leeds-i új Infiniti Központok közelgő megnyitása alkalmával is bemutatják, ahol a vendégek szavazhatnak kedvencükre a kiállított digitális műalkotások közül.

Birgit Lohmann, a designboom egyik alapítója és társszerkesztője elmondta: „Az általunk javasolt műalkotások nagyszerűen megtestesítik azt a képzelőerőt és a konvencionális gondolkodástól való elrugaszkodást, amelyet a megtekintett pályaművekben láttunk. Megtiszteltetés számunkra, hogy ezzel az izgalmas projekttel megmutathatjuk a világ minden táján jelen lévő csiszolatlan tehetséget a nagyközönség számára.” 

Adrian Newey, a Red Bull Racing csapat technikai vezetője szerint: „A Forma 1 világában kreatív és innovatív gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy új és eredeti formákat alkossunk, és mi is pontosan ezt kerestük a Digitális Művészeti Versenyre beadott alkotásokban.” Adrian hozzátette: „A nyertes pályaművek kiválasztása nagyszerű folyamat volt, és mindig különösen inspiráló dolog látni az önkifejezés ilyen sokszínű megnyilvánulását a világ minden tájáról.”

Yeoh Guan Hong, sanghai székhelyű, formatervezési és médiatechnológiai tanácsadással foglalkozó Super Nature Design egyik alapítója és kreatív igazgatója elmondta: „A galériában nagyszerűen ötvöződnek a digitális művészet alapvető elemei azokkal a technikai lehetőségekkel, amelyek életre keltik a képet, és sikeresen közvetítik a japán márka legfőbb értékeit, valamint az Infiniti „inspiráló teljesítményre” épülő filozófiájának dinamikus jellegét.”

Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 154
Tegnapi: 145
Heti: 299
Havi: 3 336
Össz.: 565 339

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Az Infiniti bemutatja a digitális művészeti verseny vitzuális galériáját
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »