Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Fásy Ádám neve bizonyára ismerősen cseng azok számára, akik kedvelik a mulatós műfajt. Rengeteg tehetséges fiatalnak adott már lehetőséget, hogy betörjön a zeneiparba. Ezúttal egy másik ötlettel rukkolt elő.


A „Fásy Szupersztár 2011" névre keresztelt tehetségkutató verseny- melynek szlogenje „Magyar Földön, Magyar Zene", nem titkolt célja, hogy ily' módon is lehetőséget adjon a tehetséges előadóknak, akik közül a legjobbak állandó tagjai lehetnek hazánk legnagyobb zenei műsorának.

Négy elődöntő zajlott, az elsőre június 25- én a tordasi Kalandparkban került sor. Egy-egy megmérettetésből 20 versenyző jutott tovább a következő fordulóba. Ott a zsűri pontszámai és az sms szavazatok összevonása után a „maradék" 73 indulóból csak húsz mérheti össze újra a tudását. A zsűri csak véleményezni fog, minden a szavazókon múlik, ők döntik el, ki lesz a 2011- es esztendő Szupersztárja.

1_2010.05.03-18.54.21.jpg

Településünkről is indult egy előadó, akit Tapolcán már sokan ismerhetnek. Kulturális rendezvényeken, esküvőkön és bulikban is fellép, emellett tagja a Tapolcai Musical Színpadnak is.

Nádházi „Kis Zamek" József mintegy 6000 indulóból került be a legjobb 73 közé, de ahhoz, hogy még tovább tudjon szerepelni,  az Önök szavazataira is szükség lesz.

Augusztus 19- én a helyi Német Kisebbségi Önkormányzat nemzetiségi műsorában szerepelt, utána beszélt lapunknak a részletekről, élményeiről, esélyeiről.

kz1.jpg

- Akik ismernek, tudják, számomra is nagyon fontos a zene, a mulatós műfajban igazán érzem otthon magam. A televízióban láttam, hogy lehetőség van a megmérettetésre, amelyet Fásy Ádám hirdetett meg. Egy dalt kellett beküldeni, úgy gondoltam, saját szerzeménnyel próbálok szerencsét /Zamek fia vagyok én/. Vártam, mint a jó gyerek, egyszer csak megérkezett a válasz, melyben tudatták velem, hogy szeretettel várnak Budapestre egy személyes meghallgatásra a Backstage Pubba.

A harmadik elődöntőben kaptam lehetőséget, ahol 130 induló kapott lehetőséget a bizonyításra. Innen huszan juthattak a következő körbe. Mikor elkezdték sorolni, kik a szerencsések, nem tagadom, a torkomban dobogott a szívem. Már alig volt „kiadó" hely, mikor meghallottam a sorszámomat: 108! Megfogalmazhatatlan az érzés, amit akkor és ott átéltem...

Szeptember 4- én kerül megrendezésre a következő forduló, itt 3 perc áll majd a rendelkezésünkre, hogy bizonyítsunk, azonban ide már új dallal kell érkeznünk. Hangsúlyozom, a zsűri itt már nem fog pontozni, csak véleményezni, így minden a kedves szavazókon múlik, ki lép feljebb még egy lépcsőfokot a sikerhez vezető úton.

2_2010.05.03-18.57.43.jpg

- Hogyan szavazhatunk Rád?

- Emeltdíjas sms- ben van rá mód. A 06/90-642-404- es számra kell elküldeni a szuper szót, majd szóköz után beütni a sorszámomat, vagyis a 108- at /szuper 108/. A szavazás folyamatos.

cs2_2010.08.20-20.01.58.jpg

- Milyennek látod az esélyeid?

- Nem vagyok pesszimista, de a végső győzelemre halvány esélyt látok. Igyekszem reálisan látni a dolgokat. Sok tehetséges és képzettebb versenyzőt hallottam, a roma előadók különösen jól teljesítettek.

Személy szerint elégedett lennék, ha sikerülne bejutnom a legjobb húsz közé. Igaz, hiába is teljesítenék jól, ha a közönség nem támogat kellőképpen a szavazataival. Ezért is kérek mindenkit, aki teheti, az említett módon szavazzon rám. Előre is köszönöm mindenkinek!

A zsűri pozitívan értékelte a teljesítményemet- ez biztató a jövőre nézve.

1zami_2010.08.18-21.11.06.jpg

- Mindig fontos a családtagok hozzáállása...

- Nekik külön is köszönöm, hogy végig mellettem állnak, folyamatosan biztatnak. Látják, hogy a zene az életem, és egy szép napon ebből szeretnék megélni. Ehhez jó ugródeszka lenne, ha sikeresen tudnék szerepelni a „Fási Szupersztár 2011" tehetségkutató versenyen /http://fasyszupersztar.hu/.

szuper108.jpg

Fotó: http://fasyszupersztar.hu/index.php/versenyzk/3-eldoent/kis-zamek

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 226
Heti: 902
Havi: 2 376
Össz.: 559 712

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: "Fásy Szupersztár 2011"- Nádházy "Kis Zamek" Józsefért izgulhatunk
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »