Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolcai Nyár 2011

Tapolca- 2011. augusztus 14.- Fraller József, azaz Postás Józsi és a Szénási Gipsy Kvartett víziszínpadi fellépésével ért véget az idei Tapolcai Nyár rendezvénysorozat.

p1.jpg

A település közkedvelt kézbesítője nem csak a körzetében, a színpadon is legalább annyira otthon érzi magát.

p2.jpg

Ezen a szép nyári estén- ahogy utalt is rá-, főként szerelmes dalokból álló csokrot nyújtott át a mintegy ezer főnyi közönségnek.

p4.jpg

A jól "bejáratott" slágerek mellett saját szerzeményekkel is színesítette repertoárját /Angelina, Beáta, Érzések nélkül, Próbálom szedni a lábamat.../.

Postás Józsit külön elismerés illet, ugyanis a már évek óta országos hírnévnek örvendő előadó a playback és fél-playback útvesztőit kikerülve, élő zenés koncerttel kedveskedett a hazai közönségnek.

p5.jpg

A zenekar tagjai: Horváth Ferenc- dob, Zentai Csaba- szólógitár, Szálinger Gábor- billentyű és Őri Péter- billentyű, tangóharmonika.

p3.jpg

p7.jpg

A mintegy másfél órás, fergeteges hangulatú buli után, a Tapolcai Nyár 2011 rendezvénysorozat záróakkordjaként a Szénási Gipsy Kvartett fülbemászó dallamokkal szórakoztatta a nagyérdeműt.

szgk.jpg

Ritkán esik szó a háttérben szürke eminánciásként megbújó személyzetről, akik nélkül az adott műsor szó szerint nem jöhetne létre. Közülük az egyik a fotónkon látható Tóth Árpád, aki a technikáért felelt ezen az estén is. Postás Józsi neki is megköszönte a segítséget.

p6.jpg

Mi pedig a "Péntek esti frász" után a Tapolcai Nyár 2011 rendezvénysorozat fellépőiért mondunk- ismét- köszönetet a Tapolca Kft. illetékeseinek, akik a helyi előadókon kívül olyan zenei nagyságokat "hoztak" a tapolcai Víziszínpadra, mint Oszvald Marika, Korda György és Balázs Klári, Molnár György, Benkő László, Desperado, vagy a fiatalok bálványa-SP /Éder Krisztián/.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 168
Tegnapi: 145
Heti: 313
Havi: 3 350
Össz.: 565 353

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Érdekesség- Tapolcai Nyár 2011
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »