Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Friciék újra a világbajnokságon

A kalandos pécsi IRC futamot követően a Synergon Turán Motorsport csapata az SWRC világbajnokság franciaországi versenyén állítja újra csatasorba a Ford Fiesta S2000-et

 

Szeptember 29. és október 2. között a Francia Rally szakaszai Elzász kanyargós aszfaltcsíkjain, egy katonai gyakorlópályán és Haguenau városka utcáin is keresztülvezetik majd Turán Frigyest és navigátorát, Zsiros Gábort. A fiúk teljes erőbedobással készülnek a jövő hétre, és a Ford Fiesta S2000 is villám tempóban gyógyult meg. Markko Märtin és csapata professzionális munkát végzett, hihetetlenül rövid idő alatt állította talpra az autót. 

 fra2.jpg

„Bizakodóak vagyunk a Francia Rallyval kapcsolatban, mert ez végre olyan verseny lesz, ahol tavaly már kipróbálhattuk magunkat még a WRC kategóriában. Különösen szeretjük az aszfaltos pályát, úgy gondolom, hogy ott igazán gyorsak tudunk lenni. Nagyon köszönjük a rengeteg támogatást és jókívánságot, amit a bukás után kaptunk. Jól esik, hogy ennyire szurkolnak nekünk, és szeretnénk ezt azzal meghálálni, hogy minél előrébb végzünk és talán újabb világbajnoki pontokat is szerzünk.” – mondta Turán Frigyes.

fra1.jpg

„A balesetünk során beütöttem a fejem és volt egy kis agyrázkódásom, de most már minden a legnagyobb rendben, készen állok az új futamra. Nagyon furcsa volt visszanézni a Mecsek Rallyról készült videókat, de jó érzés, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk, közel százezren látták a felvételeket a YouTube-on. Rengeteg jókívánságot, támogatást és biztatást kaptunk, ami megerősít és új lendületet ad, hogy nagyszerűen szerepeljünk a francia futamon.” – tette hozzá Zsiros Gábor.

A srácokra izgalmas napok várnak a már megszokott programokkal. A hét elején ismerkedhetnek a pályákkal, csütörtökön shakedown és rajtceremónia, péntektől vasárnapig pedig három kemény versenynapon kell végig száguldaniuk.


Forrás: Klein Péter-Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 122
Tegnapi: 145
Heti: 267
Havi: 3 304
Össz.: 565 307

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Turán Friciék újra a világbajnokságon
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »