Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rogán Antal augusztus végén Jóban Rosszban

Japán turisták fotózták a polgármestert és Mihályfi Balázst

 

Rogán Antal önmagát alakítja a Jóban Rosszban augusztus 31-én képernyőre kerülő epizódjában. A FIDESZ V. kerületi polgármestere feleségével, Cecíliával és Krumpli kutyájukkal állt a TV2 sikersorozatának kamerája elé a Kossuth téren.

Csillagkúton mindig történik valami. Hol szerelmi drámák, hol egy-egy gyilkosság vagy hatalmi harc borzolja a Jóban Rosszban szereplőinek életét. A TV2 sikersorozatában olykor egy-egy vendégszereplő is feltűnik. Most a FIDESZ V. kerületi polgármesterét, Rogán Antalt kérte fel a produkció egy rövid alakításra.

„Egy napos gondolkodási időt kértem, de végül igent mondtam a felkérésre. Jó ötletnek tartottam és mindig is kíváncsi voltam, hogyan készül egy napi sorozat." - árulta el Rogán Antal. - „Fontos volt, hogy önmagamat alakíthattam a rögzített jelenetekben, hiszen bohóckodásba, tényleges színészkedésbe nem mentem volna bele, de ezt nagyon ügyesen kitalálták és megoldották a Jóban Rosszban alkotói, hiteles a történet." - tette hozzá a politikus, aki mellett felesége, Cecília és Krumpli kutyusuk is feltűnik a sorozatban.

rogi1.jpg

A házaspár a Csillagvirág klinika katonás Konrád doktorával forgatott együtt. A Parlament előtti, nem épp mindennapos felhajtást még a japán turisták is megörökítették.

„A forgatás előtt azon viccelődtünk, milyen jó lenne, ha arra járna egy japán turista csoport. A szerencse mellénk állt, megérkezett a kis csapat, elkezdtek fotózni és nagyon jól használhattuk őket  jelenetben. A magyar járókelők között volt egy idős hölgy, aki elég durva szavakkal illetett, hogy mit képzelünk magunkról. Gondolom, nem tetszett neki, hogy egy szál gatyában mászkálok a Parlament előtt. De például egy diákcsoport aláírásért állt sorba." - árulta el Mihályfi Balázs. - „Antal nagyon helyes volt, flottul ment a közös munka. Jól megtanulta a szöveget, egy kis instrukciót kért csak a rendezőtől." - tette hozzá a Jóban Rosszban sztárja.

rogi2.jpg

De hogy hogyan kerül a „parancsnok" lakókocsija a Parlament elé és milyen szóváltásba keveredik a történet szerint Mihályfi Balázs karaktere Rogán Antallal, az a TV2 képernyőjén derül ki augusztus 31-én.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 160
Tegnapi: 145
Heti: 305
Havi: 3 342
Össz.: 565 345

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rogán Antal augusztus végén Jóban Rosszban
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »