Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. október 16.- A tabellán elfoglalt helyek alapján benne volt a vendégek győzelme a pakliban a Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság soron következő találkozójában, de bíztunk benne, hogy a csapat nem szakítja meg az eddigi hazai veretlenségi sorozatát. Nem így történt!

gyu1.jpg

Tapolca - Gyulafirátót SE   0:1   (0:0)


Tapolca, 100 néző

Vezette: Schnellbach I.


Tapolca: Bakos- Lukácsa N., Bárány, Lukácsa R., Rajkai, Pupos, Csáki, Sinkó, Kiss G. (Oszterman- 46.p.), Simon (Szalai- 46.p.), Szűcs.

Edző: Viski László

gyu2.jpg

Ezen az összecsapáson a tapolcai gárda nem nyújtotta azt a teljesítményt, mint az előző hazai találkozóin. Indiszponált játékot mutattak, motiválatlanok voltak, az ellenfél játékán viszont látszott a győzni akarás.

Külön érdekesség, hogy a játékvezető a mérkőzés alatt négy tapolcai és hét gyulafirátóti játékosnak osztott ki sárga lapot, illetve Johanideszt (Gyulafirátót), aki csereként ült a kispadon, az asszisztens megsértéséért kiállították.

Nagyjából kiegyenlített mezőnyjáték folyt, aztán a 68. percben Kovács egy mesterien eltalált távoli lövése utat talált Bakos kapujába (0:1)!

Ezt követően felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de az eredmény nem változott. A játék képe alapján jogos a vendégek győzelme, a hazaiak jó sorozatát figyelembe véve némi meglepetés.

Jók: a hazai csapatból snki sem dícsérhető.

gyu3.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 114
Tegnapi: 145
Heti: 259
Havi: 3 296
Össz.: 565 299

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sport- Megyei I. osztály: Elvesztette hazai pályán veretlenségét a tapolcai csapat
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »