Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Trokán Nóra újra nyeregbe ül!

A Nemzeti Vágta miatt pattan lóra a színésznő

Járni is alig tudott, de a lovak között már rutinosan mozgott Trokán Nóra. Az egzotikus szépségű színésznő három évesen ült először nyeregbe, és onnantól kezdve folyamatosan jelen volt az életében a lovaglás. Főiskolás évei alatt azonban kis szünetet tartott, így a Nemzeti Vágta kedvéért, most hosszabb kihagyás után ragad ismét gyeplőt.

tro1.jpg

Trokán Nórával édesanyja, Papadimitriu Athina szerettette meg a lovakat. Nóra ugyanis gyermekkorától kezdve minden nyarat egy vidéki tanyán töltött, ahonnan természetesen nem hiányozhattak kedvenc állatai sem. 

„Anyával minden nyarat Tahitótfalun töltöttünk a tanyán, ahol körülbelül 50 ló volt. Ezeket az állatokat nem karámban, hanem a legelőn tartották, majd a nap végén beterelték őket. Az is előfordult, hogy mi is rájuk ültünk mindenféle lószerszám nélkül, csak a sörényükbe kapaszkodtunk, úgy száguldottunk a ménessel a tanya felé."

Kisebb kihagyás után a Nemzeti Vágta közönség kedvenc programja, a Jótékonysági sztárfutam miatt, Nóra ismét nyeregbe pattan. A versenyen idén is hírességek mérik össze tudásukat, nyereményeiket pedig az általuk kiválasztott alapítványnak ajánlják fel.

tro2.jpg

A főiskola miatt egy időre kimaradt az életemből a lovaglást, de most ez a jeles esemény jó alkalom arra, hogy újra ott folytassam, ahol néhány éve abbahagytam. Amikor csak tehetem, kijárok gyakorolni. A verseny nem lesz veszélytelen, észnél kell lenni! Szeretném magam jól érezni, és sérülés nélkül beérkezni a célba. Számomra nem a győzelem, hanem inkább a részvétel a fontos." - tette hozzá mosolyogva Nóra.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 137
Tegnapi: 164
Heti: 137
Havi: 1 611
Össz.: 558 947

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Trokán Nóra újra nyeregbe ül
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »