Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Kétgyerekes családapa adja hangját Barney-nak


Megérkezett az Így jártam anyátokkal 6. évadja

Hamarosan a Comedy Central képernyőjén az egyik legnépszerűbb sorozat, az Így jártam anyátokkal legújabb, hatodik évadja!

barnika.jpg
A sorozat szereplőit már nem kell bemutatnunk, Ted, Marshall, Lily, Barney, Robin és a többiek régóta sokunk kedvencei. Azt viszont kevesen tudják, hogy a karakterek megszólalásakor kinek az orgánuma cseng fülünkben. Országunk egyik legnépszerűbb sorozatának szinkron színészei arról meséltek, mennyiben befolyásolja életüket, hogy közismert figuráknak adták kölcsön hangjukat.


Barney karakterét Markovics Tamás szólaltatja meg. A gyermekkorától szinkronizáló művész hangja már ismerős lehet a televízió nézőinek, hiszen a régen oly közkedvelt „Dawson és a haverok" című sorozat főszereplőjét szólaltatta meg hétről hétre. Az Igy jártam anyátokkal Robinját szinkronizáló Németh Borbála azonban még soha nem találkozott olyan esettel, amikor felismerték hangját.


„Amikor elkezdtem szinkron színészként dolgozni, akkor borzasztóan elkeserített, hogy a hangom nem elég jellegzetes.  Idő közben rá kellett jönnöm, hogy a túlzott karakteresség hiányából akár előnyt is kovácsolhatok, hiszen számos módon tudom megváltoztatni, a szereptől függően."
-árulta el mosolyogva a színésznő.


Borbála nem sok hasonlóságot vél felfedezni közte és a sorozat vagány riporternője között, bár a férfiakkal való gyötrődéssel már ő is találkozott élete során. A művésznő ritkán szólal meg Robinként, de előfordult már, hogy egy ismerőse kérésének kellett eleget tennie.


„ Egyszer egy kedves barátom megkért arra, hogy Robin hangján hívjam fel a feleségét, ugyanis ez a lány kedvenc sorozata. A magánéletben azonban ritkán fordul elő."
-mondta.
Markovics Tamás szerint a karakterek a fikció világában mozognak, így még nem volt arra példa, hogy hasonlóan fülledt helyzetben találja magát, mint a sorozat szívtiprója, Barney.


„Két gyermekes családapaként egyáltalán nem jellemző rám, hogy hódító Casanovaként éljem életem. A széria szereplő kissé eltúlzott életet élnek, Barney pedig különösen érdekes figura. Engem nem fenyeget az a veszély, hogy bulizós macsóként lehetetlen szituációkba kerüljek." - tette hozzá Tamás.
A szinkron színészek alkalmanként négy részt szinkronizálnak, az utóbbi időben külön-külön vesznek részt a munkálatokban. A csapatmunkát azonban mindannyian visszasírják, a jó hangulatban telt szinkronizálások hiányoznak életükből.


„Leginkább egy nagy családként tudnám magunkat definiálni. Természetesen vannak színészek, akikkel semleges a viszonyom, de a legtöbbel baráti kapcsolatot ápolok. Igaz, hogy egyedül gyorsabban vesszük fel a jelenteket, de a hiányzik a kellemes légkör. Remélem a többiek is ezen a véleményen vannak, kíváncsian várom a visszajelzéseket."
- nevetett Markovics Tamás.


A szinkron színészek köre valóban zárt csoportként funkcionál. A megszólaltatott művészek Kovács Nóra, Jankó Zoltán, Csőre Gábor, Kisfalvi Kriszta és Liptai Claudia nevét fontosnak tartották kiemelni a szakma képviselői közül.
A sorozat kedvelőinek még jó-néhány részt kell tovább izgulniuk a titokzatos anyát illetően, hiszen még a hangot kölcsönző színészek sem tudják vajon kit ismerhetnek meg személyében. Annyit viszont nekik is elárultak, hogy a nyolcadik évadtól a nézők számára már halványan körvonalazódhat a válasz a mindenkit foglalkoztató kérdésre.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 134
Tegnapi: 145
Heti: 279
Havi: 3 316
Össz.: 565 319

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Kétgyerekes családapa adja hangját Barney-nak
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »