Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Árkon-bokron át versenyzett Szabó Zsófi és Puskás Peti

 A sportos jóbarátok a Félmaratonra edzenek 

Újabb sztárok csatlakoztak a futók táborához: Szabó Zsófi, Iszak Eszter és a Puskás testvérek, Peti és Dani is lázasan készülnek a szeptemberi Félmaratonra, ezért közösen álltak rajthoz a Normafán rendezett éjszakai futóbulin. Az extrém eseményen ott volt a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszter is, aki szintén elindul váltóban az ősz legnagyobb futóversenyén.

szzso.jpg

A Nike újabb különleges futóeseménnyel lepett meg közel 250 fiatalt, akik a Normafa és az Erzsébet-kilátó szépségeit fedezhették fel a rendhagyó éjszakai futópartyn, Szabó Zsófi és a Puskás testvérek társaságában. A sejtelmesen kivilágított 3 kilométeres szakaszon a természet szépségei mellett meglepő élmények is várták a sztárcsapatot, a vállalkozó kedvű futókra ugyanis az erdőből itt-ott előbukkanó, szellemként portyázó táncosok hoztak frászt.

A mókázó „pályaakadályok" leginkább Szabó Zsófi tetszését nyerték el, aki az első ijedelem után nevetve szlalomozott végig köztük.

„A tüdőbetegségem miatt sajnos egy időre abba kellett hagynom a futást, de most újult erővel vágtam neki a felkészülésnek. Most napi 7 kilométernél tartok, amit egy hónap múlva 14 kilométerre szeretnék emelni. Itt azonban nem állok meg, ugyanis eltökéltem, hogy szeptember 4-én egyedül futom le a Félmaraton 21 kilométeres távját" - árulta el a Jóban Rosszban sztárja, aki már most remek formában van.

Puskás Peti és Dani tavaly váltóban már lefutották az ország legnépszerűbb félmaratoni versenyét, nem is akármilyen eredménnyel, a maximalista testvérpár azonban tovább szeretné javítani az idejét, ezért a nyár hátralévő részét felkészüléssel tölti.

„A tavalyi Félmaraton hatalmas sikerélmény volt, Danival akkor váltóban teljesítettük a távot. Azóta is rendszeresen futunk, és még nagyobb erőbedobással készülünk az idei versenyre."- árulta el Peti.

A következő hónapokban a Nike további ingyenes futóbulikat szervez sztárok bevonásával, hogy minél több fiatal rájöjjön, a sport szórakoztató is lehet. Lehetsz amatőr kocogó vagy profi futó, teljesítheted a rövidebb vagy a hosszabb távot, indulhatsz egyedül vagy a barátaiddal, a lényeg: FUSS BUDAPEST!

futas_5.jpg

Forrás:Császár Anna-www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 152
Tegnapi: 145
Heti: 297
Havi: 3 334
Össz.: 565 337

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Árkon-bokron át versenyzett Szabó Zsófi és Puskás Peti
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »