Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. szeptember 16-17.-  A Városi Sporttelepen került megrendezésre az I. Tapolcai Nagy Sportágválasztó /II. Veszprém Megyei Nagy Sportágválasztó/. A pénteki nap az iskoláknak, óvodáknak szólt, a szombati napon a nagyközönség kapott ízelítőt, mely sportágak közül lehet válaszatni városunkban.

Szeptember 16-án a Városi Rendezvénycsarnokban került sor a megnyitóra. A megjelenteket  Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte, kiemelve a sport szerepét, jelentőségét életünkben, majd Marton József, a Család- Egészségügyi- Oktatási- Művelődési és Sport Bizottságának elnöke is néhány megszívlelendő gondolatot osztott meg a hallgatósággal.

tapnsv1.jpg

Női és férfi kézilabda sportág képviselői tartottak bemutatót, de lehetőség nyílt a neves meghívott sportolókkal való eszmecserére is- Ilyés Ferenc, Schuch Timuzsin /MKB Veszprém/, Pásztor István, Szathmári János, Németh László /Balatonfüred KSE/, Bulath Anita, Mayer Szabina, Hanczvikkel Zsanett /Veszprém- Barabás KC/. 

tapnsv2.jpg

Ezt követően a Városi Sporttelepen lehetőség nyílt különböző sportágak kipróbálására (vívás, asztalitenisz, tájfutás, röplabda, labdarúgás, tenisz, seibukai kyokushin karate, okinawa kobudo, floorball – felfújható pályán).

tapnsv3.jpg

Emelett a szombati napon egészségügyi szűréseket végeztek, személyre szabott szaktanácsadást kaphattak az érdeklődők. A Szeretet Fénye Alapítvány masszázzsal várta a résztvevőket, a látványos táncos blokkban pedig fellépett a Yaramineh Hastánc Egyesület, a Basic Táncstúdió, az ACRO Dance SE, valamint a Def Jam Dance School, valamint a már elmaradhatatlan zumbát is kipróbálhatták a vállalkozóbb kedvűek.

tapnsv4.jpg

A pénteki nap /09.16./ inkább az óvodásoknak, iskolásoknak szólt- tudtuk meg Cseh Diána sportszervezőtől. A Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és Egyesített Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény diákjai is ezen a napon próbálhatták ki a különböző sportágakat. Amint a fotókon is látható, élvezték a sport világába tett kirándulást, és kíváncsi tekintettel figyelték a küzdősportok képviselőinek bemutatóit.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 123
Tegnapi: 164
Heti: 123
Havi: 1 597
Össz.: 558 933

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- I. Tapolcai Nagy Sportágválasztó- közepes érdeklődés mellett
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »