Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. július 24.- Őszre emlékeztető, zord, szeles és hideg vasárnap este lévén, a szervezők úgy döntöttek, hogy a Korda György-Balázs Klári duó és Márió Víziszínpadra tervezett fellépése a Tamási Áron Művelődési Központban lesz megtartva.

Így is történt, azonban- szerencsére-, ami a Malom-tó körül jó nézettségi indexnek minősül, az egy zárt színházteremben megoldhatatlan feladat.

Pedig ezen az estén egy olyan énekes /házaspár/ látogatott városunkba, aki élő legendának számít a popszakmában- Korda György és Balázs Klári. A népszerű énekes-ikon méltatta a Tapolcához kötődő, mára már komoly országos sikereket maguk mögött tudó zenészeket, énekeseket, így a Tóth lányokat, valamint a fellépő Máriót is. Örömének is hangot adott, hogy a település polgárai nem pusztán zeneszeretőek, egyben értik is azt.

tnykb.jpg

Mindketten sajnálatukat fejezték ki, hogy nem az eredeti, festői környezetben léphettek föl, ennek ellenére megtáncoltatták a közönséget, amely így is a 250-300 fő /kb. ennyi a színházterem befogadóképessége/ helyett a triplájára "dagadt" a kezdésre. A népszerű duó sok fülbemászó dallam mellett a Titanic betétdalával aratta talán a legnagyobb sikert ezen az estén.

Márió, a Mi harmonikásunk, zenekarával együtt bizonyította, hogy helye van a műfajban, emellett nem hulló-, hanem a mai napig városunk zenész állócsillaga. A nagy slágerek mellett saját szerzeményeket adott elő, sőt, klasszikusok szerzeményeivel is megörvendeztette a jelenlévőket.

tnym.jpg

Nem bánta meg,aki részese volt a Tapolca Nyár 2011 soron következő műsorának.


Fotó: Móricz Gábor és Sajcz Gábor- FamArt Kommunikációs Kft.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 145
Tegnapi: 145
Heti: 290
Havi: 3 327
Össz.: 565 330

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Érdekesség- Tapolcai Nyár 2011
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »