Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Frigyes és Zsiros Gábor testközelben

 

Közönségtalálkozó és nyereményjáték a Mecsek rally IRC futamán


Turán Frici és Zsiros Gabi hazai jelenlétére már nagyon vártak a magyar rajongók. Szurkolóik ezúttal nem csak a világbajnokságon versenyző párossal, hanem a mögöttük álló csapat, a Ford autóit versenyeztető MM-Sport élő legendájával, Markko Martinnal is találkozhatnak. A közönségtalálkozó szeptember 7-én 19 órakor a pécsi Ford szalonban (7622 Pécs, Siklósi út 11.) lesz.

A fiúk örülnek, hogy végre hazai port verhetnek a mecseki pályákon, ráadásul az International Rally Challange egyik versenyén, ahol biztosan parádés csatározásoknak lehetünk majd tanúi.

turzsi2.jpg

A Synergon Turán Motorsport csapata ezúttal egy különleges játékkal kedveskedik rajongóinak. Arra csábítunk mindenkit, hogy szeptember 7-én jöjjenek el a közönségtalálkozóra vagy 9-11 között ki, közvetlenül a verseny pályára és keressenek maguknak minél jobb fotóhelyet, mert szükség lesz az éles képekre. Ezúttal örömmel fogadjuk profik megfejtéseit is! A Ford Fiesta S2000 oldalán ugyanis egy QR kódot helyeztünk el, amit leolvasva derűlnek ki a játék pontos részletei.

Hogy mit is kell tenni? Csak játszani egy jót, hogy aztán akár, élőben is kipróbálhassa magát Turán Frici raliversenyző mellett egy mindent elsöprő, porfelhős, „hovakapaszkodjak" raliút erejéig. Ugyanis sok egyéb nyeremény mellett 3 ember részére különleges autózás is vár.

turzsi1.jpg

A nyereményjátékról és a QR kód használatáról a Ford Magyarország és a Turán Motorsport facebook oldalain tájékozódhat!

A nyereményjáték időtartama: 2011. szeptember 05-18.


Forrás: Klein Péter- Just Creative

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 167
Tegnapi: 145
Heti: 312
Havi: 3 349
Össz.: 565 352

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Turán Frigyes és Zsiros Gábor testközelben
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »