Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Öskü- A Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában az éllovas ösküi csapathoz látogattak a tapolcaiak. A papírforma biztos hazai győzelmet ígért, annak ellenére, hogy a vendégek kellő önbizalmat szereztek a Sümeg fölött aratott 8:1- es győzelmükkel. Kis híján meglepetés született, Viski Lászó tanítványai így is dícséretet érdemelnek, döntetlenre hozták a találkozót.


Öskü MFC  -  Tapolca    1:1   /0:0/


Öskü, 150 néző

Vezette: Babos T.


Tapolca: Bakos- Lukácsa N., Bárány, Lukácsa R., Rajkai, Pupos, Sinkó, Csáki /Tüske- 63.p./, Oszterman, Simon /Enyingi- 65.p./, Kiss G. /Szalai- 56.p./.

Edző: Viski László

Az első félidőben jobbára mezőnyjáték folyt, fordulás után a 60. percben- meglepetésre- a vendégek szereztek vezetést a rutinos Csáki révén. Sokáig nem örülhettek a tapolcai labdarúgók, mert egy perc múlva Talián válaszolt, beállítva a végerdményt.

Érdekesség, hogy a 65. percben Simon helyett beállt Enyingi mindössze 5 percet töltött a pályán, ugyanis a 70. percben a kiállítás sorsára jutott. Így aztán még nagyobb elismerés illeti a vendégeket, hogy pontot tudtak rabolni az éllovastól.

Góllövő: Talián, illetve Csáki.

Jók: Bakos, Oszterman, Lukácsa N., Sinkó.

tp3.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 226
Heti: 903
Havi: 2 377
Össz.: 559 713

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sport- Megyei I. osztály: Döntetlen Öskün
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »