Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Elindult a „Gyalogosbarát”


A Veszprémi Rendőrkapitányság által kidolgozott „Gyalogosbarát” program megvalósítását az Országos Balesetmegelőzési Bizottság a tavalyi évben 300.000. Ft támogatásban részesítette egy a városi balesetmegelőzési bizottságok részére kiírt pályázat keretében.

 007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A program - az előkészületeket követően - 2011. szeptember 22-én 09.00. órakor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott sajtótájékoztatóval vette kezdetét, amihez a szervezők már a mai naptól várják a felelősen gondolkodó veszprémi járművezetők csatlakozását.  

A gyalogátkelőhelyek biztonságát javítani szándékozó kezdeményezést Dr. Giczi Róbert r. ezredes, városi rendőrkapitány ismertette, amely mellett a jelenlévő Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Némedi Lajos alpolgármester és a Veszprém Megyei Kormányhivatalt képviselő Kálóczi Beáta is elkötelezte magát. Ezt a „Gyalogosbarát” nyilatkozat kitöltésével, valamint a programot jelképező autósmatrica felragasztásával is megerősítették a résztvevők. Ez utóbbi eseményre a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság udvarán került sor a sajtó képviselőinek jelenlétében.

Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy a program országos szintűvé fejlesztését a kormány 3.000.000.- forinttal támogatja. A kiterjesztés szándékát Óberling József r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője is megerősítette, míg Dr. Töreki Sándor r. ezredes megyei főkapitány annak a reményének adott hangot, hogy a meghirdetett program hozzájárulhat hazánk közlekedési kultúrájának fejlesztéséhez, a képzeletbeli európai rangsorban való előrelépéshez.


A „Gyalogosbarát” program és a csatlakozás részletei a www.biztonsagosveszprem.hu oldalon tekinthetők meg.

Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 92
Tegnapi: 226
Heti: 916
Havi: 2 390
Össz.: 559 726

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »