Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Szerencsés kimenetelű balesetek a csapadékos időben


Kedden két jármű is felborult a két megyeszékhelyet összekötő országúton. Az elmúlt hétvége óta bekövetkezett, számtalan baleset azt mutatja, a járművezetőkben még nem tudatosult, hogy a hosszúra nyúlt nyár visszavonhatatlanul véget ért.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

2011. október 25-én délelőtt egy 22 éves, rimaszombati lakos személygépkocsival közlekedett a 82. számú főútvonalon Győr felől Zirc irányába. Haladása során Csesznek külterületén, egy balra ívelő útkanyarulatban a nedves, vizes felületű úttestről letért a haladási iránya szerinti jobboldali útpadkára és az annak mentén kialakított szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés következtében a jármű felborult és a haladási iránya szerinti jobboldali útpadkán a tetejére fordulva állt meg. A balesetet sértetlenül úszta meg a fiatalember. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 82. számú főútvonal forgalmát egy forgalmi sávra korlátozták.

Ugyanezen a napon, koradélután Egy 74 éves balatonfüredi férfi kisteherautóval közlekedett a 82. számú főútvonalon Zirc felől Veszprém irányába. Haladása során Veszprém-Gyulafirátót külterületén egy jobbra ívelő útkanyarulatban letért a haladási iránya szerinti jobboldali útpadkára. Ezt követően ellenkormányozott, melynek következtében a jármű visszatért az úttestre, keresztezte a forgalmi sávokat és a baloldali útpadkán elhelyezett szalagkorlátnak ütközött. Az ütközést követően a tehergépkocsi a jobb oldalára borulva állt meg. E baleset során sem történt személyi sérülés.


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 238
Tegnapi: 226
Heti: 1 062
Havi: 2 536
Össz.: 559 872

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »