Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Apai örömök elé néz Laár András


Mozartot és KFT-t hallgat a baba a pocakban

Októberre várja negyedik gyermeke érkezését Laár András. A KFT frontembere rutinos apának számít, hiszen három nagyobb fia már van, felesége Katika azonban most először éli át a várandóság örömeit. A zenész szinte biztosra vette, ez alkalommal lánya lesz, a sors azonban egy újabb fiúval ajándékozta meg a családot, amit ők egyáltalán nem bánnak. Laárék hisznek abban, hogy a magzat mindent hall az anyaméhben, ezért a baba nyugtató Mozartot, és egy kis KFT-t is hallgatott már.


Laár András mostanra érzi elég érettnek magát ahhoz, hogy minta apa lehessen. A zenész sokkal figyelmesebben tekint várandós feleségére és születendő gyermekére, mint eddig. Ebben nagy segítségére van az is, hogy mostanra, a korábbiakhoz képest sokkal fejlettebb az ultrahang-technika, ami lehetővé teszi, a kicsi fejlődésének részletes megfigyelését.

laarbandi.jpg
„Most szemlélem legelmélyültebben az áldott állapotban való időzést. Mikor kiderült, hogy Katika várandós, a magzat mindössze 19miliméteres babszem nagyságú embrió volt, végtagok nélkül, de már akkor is dobogott a szíve. Amikor másodszorra mentünk az ultrahangra a 4,5centiméteres gyermekem szopizta az 1miliméteres ujjacskáját. Ez egy döbbenetes csoda! Ezúton üzenem a nőknek, hogy amire ők képesek, az csoda, amit a férfiak sosem fognak tudni utánuk csinálni.” – mesélte a boldog édesapa, aki nem tagadhatja meg a zene iránti szerelmét sem, kisfia ezért már az édesanyja pocakjában muzsikát hallgat.


„Hiszünk abban, hogy a gyermek már az anyaméhben mindent hall, ezért próbálunk nyugalmas akusztikai közeget biztosítani neki. Kerüljük a ricsajt és mi sem kiabálunk, szerencse, hogy a kapcsolatunk annyira harmonikus, hogy ezt lehetővé teszi. KFT koncerten is volt már korábban, otthon is hallgatta már az együttes slágereit. Ha kellően nyugodt körülményeket tudunk számára biztosítani, akkor az addigra két hónapos kisfiú és édesanyja is részt vesznek majd a decemberi nagy Ufóshow koncerten. De a babazenét és Mozartot is nagyon kedveli, olyankor megnyugszik, az amúgy nagyon mozgékony csemeténk.” – tette hozzá Laár.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 146
Tegnapi: 145
Heti: 291
Havi: 3 328
Össz.: 565 331

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Apai örömök elé néz Laár András
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »