Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Kammerer Zoltánék fesztelenül készülnek a VB-re

Exkluzív fotók a bajnokok edzéséről 

 

Kozák Danuta és Kammerer Zoltán a világversenyek rutinos és állandó versenyzői, hazai közönség előtt lapátolva mégis elkapja őket a drukk. A feszültséget azonban a lehető legjobban, humorral és jókedvvel vezetik le.

Augusztus 17. és 21. között ismét Szegedre figyel az egész világ, ahol a legjobb kajakosok és kenusok lapátolnak az érmekért és az olimpiai kvótákért. Köztük Kozák Danuta és Kammerer Zoltán, akiknek feltett szándékuk az olimpiai kvalifikáció megszerzése és már eddig is lenyűgöző éremgyűjteményük gyarapítása. Az ötkarikás játékok előtti utolsó nagy erőpróba és a hazai közönség kiszolgálása miatt azonban még őket is elkapja a lámpaláz, ám hála Zoli humorérzékének az felkészülés minden perce jó hangulatban telik.

kamm.jpg

„Sokat jelent Zoli tapasztalata. Vidám hozzáállásával és az edzés közben elejtett poénjaival könnyen fel tudja oldani a nagy terhet, ami ránk nehezedik" - árulta el Kozák Danuta, aki az edzéseken szívesen rendez házi versenyt „Kamerával".

„Danuta fiatal, erős teli ambícióval, igazi élmény vele edzeni. De csak azért, mert lány soha nem engedem nyerni, mindig én akarok győzni" - tette hozzá Kammerer Zoltán, aki már 15 év után is ugyanolyan lelkesedéssel és erőbedobással készül a versenyre.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 145
Heti: 293
Havi: 3 330
Össz.: 565 333

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Kammerer Zoltánék fesztelenül készülnek a VB- re
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »