Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Fokozott rendőri jelenlét a Balaton északi partján


Mivel az előrejelzések alapján az időjárás tovább javul, feltehető, hogy az idegenforgalmi szezon utolsó hétvégéjén jelentős mértékben nő a Balaton-parti strandok látogatottsága.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Számítani lehet arra, hogy a strandokon és az üdülőhelyeken turisták tízezrei töltik majd pihenésüket. A Rendőrség mindig kiemelten kezeli a megyénkbe látogató nyaralók biztonságát, áldozattá válásuk megelőzését, és azt hogy tovább fokozza Veszprém megye eddig is elismert, kiváló közbiztonsági helyzetét. Ezért a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és az érintett rendőrkapitányságok állománya 2011. augusztus 26-28 között a strandok, valamint az azokhoz kapcsolódó parkolók területén fokozott ellenőrzést hajt végre és emelt szintű rendőri jelenlétet biztosít.

A rendőri erők mellett polgárőr csoportok is segítik a parkolók, illetve azok környezetének folyamatos ellenőrzését. Ennek során kiemelten kezelik a parkolókban elhelyezett gépjárművekkel kapcsolatos jogsértések, és a gépkocsik eltulajdonításának megelőzését. Ennek érdekében a strandok parkolóinak kivezető szakaszán, a távozó járműveket rendszeresen megállítják azok tulajdonjogának tisztázása miatt. Az intézkedéseknek köszönhetően a nyaralók és a fürdőzők nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Forrás:Futtató Norbert sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 145
Tegnapi: 145
Heti: 290
Havi: 3 327
Össz.: 565 330

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »