Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Szívtipró érkezett a Csillagvirág Klinikára

Orvossal és nővérkével bővült a Jóban Rosszban csapata

Nagy a jövés-menés Csillagkúton. Az utóbbi napokban két új szereplővel bővült a Jóban Rosszban csapata. Egy csinos nővér Mónika, és egy sármos orvos, Dr. Bezerédi Szilárd érkezett a Csillagvirág Klinikára.

Sallai Nóra és Kedvek Richárd teljes egyetértésben jelentette ki, a sikersorozat csapatával élvezetes a közös munka, beilleszkedésüket a profi hozzáállás és a kedves fogadtatás is megkönnyítette.

„Korábban egy hazai bank reklámkampányában szerepeltem, ennek kapcsán értesültem a castingról, ahol rögtön beválogattak Mónika szerepére. A csapat nagyon kedvesen fogadott, olyan mintha mindig is itt lettem volna.” - Mesélte Nóra, aki már barátokat is talált Csillagkúton. - „A legtöbb jelenetem Madár Verával és Juhász Adrival van. Sőt velük egy öltözőn osztozunk. Nagyon aranyosak a lányok, a munkán túl, baráti viszony is kialakulóban van köztünk, aminek nagyon örülök.” - árulta el az új nővérke.

jrossz1.jpg

Az TV2 napi sorozatában egy igazi szívtipró is feltűnt. Kedvek Richárd korábbi munkája során is megkapta a nők bálványa címkét, ez most sem lesz másképp.

„A színházban hozzászoktam már a rajongókhoz. A második évadom végére egy női fanklub is alakult, amire az egyik barátom hívta fel a figyelmemet. Azóta megismerkedtem a hölgyekkel, akik nagyon kedvesek, aranyosak, azóta is tartjuk a kapcsolatot.” - mesélte Richárd, aki a kórház új pszichiáterét alakítja Jóban Rosszban, ahol mindig történik valami. 

jrossz2.jpg

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 226
Heti: 853
Havi: 2 327
Össz.: 559 663

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Szívtipró érkezett a Csillagvirág Klinikára
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »