Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

A taroló szarvas

2011. szeptember 13-án, késő este egy 29 éves, osztrák állampolgár közlekedett gépkocsiján Körmend irányából Veszprém irányába. Ajka-Bakonygyepes külterületén a közvilágítás nélküli útszakaszon, jobbról az árok melletti bokros területről váratlanul egy szarvasbika ugrott az autó szélvédőjére, majd onnan lendületből átesett a szemből érkező 33 éves, nemesvámosi lakos gépkocsijának tetejére.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A baleset következtében a magyar állampolgár 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg a járművekben többszázezer forintos kár keletkezett. A súlyosan sérült és agancsaival vagdalkozó vadat a helyi vadásztársaság helyszínre érkező vadásza lőtte le. Az utat a szükséges intézkedések megtétele idejére, mintegy 40 perces időtartamra a forgalom elől teljes szélességében lezárták.


Aki a leckét jól megtanulta

2011. szeptember 14-én a gázszolgáltató vállalat alkalmazottja tett bejelentést a Pápai Rendőrkapitányságra, hogy az általa mérőóra leolvasás céljából felkeresett egyik lakásba nem engedik be, továbbá arcképes igazolványát az ott lakó elvette tőle. A helyszínre irányított rendőr megállapította a barátságtalan fogadtatás kizárólag gyanakvásból fakadt, ugyanis a bejelentésben megjelölt címen lakó hölgy mindaddig nem hitt a hozzá becsengető férfi szavainak, amíg annak kilétét kétséget kizáróan nem tisztázta. Mire a járőr a helyszínre ért a konfliktus már feloldódott, a leolvasó is visszakapta igazolványát.


A történtek rámutatnak arra, hogy a trükkös lopások megelőzésével kapcsolatban kifejtett rendőrségi propaganda nem hatástalan, vannak, akik már elsajátították a „tananyagot". Talán a szolgáltató cégek sem veszik zokon, ha határozott fellépésű ügyfelekkel találkoznak. Inkább teljék el néhány perc az ellenőrzéssel, minthogy valaki sértetté váljon.

Forrás:Orsós Károly-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 120
Tegnapi: 164
Heti: 120
Havi: 1 594
Össz.: 558 930

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »