Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Gyors elfogások és sikeres felderítések Balatonfüreden

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

 

Késsel fenyegető Don Juan Balatonfüreden

2011.08.13-án 04.40-kor a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum biztonsági szolgálatának vezetője telefonon tett bejelentést a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, miszerint egy erősen ittas állapotban lévő fiatal férfi a barátnőjét késsel több ember előtt megfenyegette. A helyszínre kiérkező járőr intézkedés alá vont egy szolnoki lakost, akit ezt követően  elő is állítottak a rendőrkapitányságra. A férfi elmondta, hogy táncpartnerébe szerelmes, aki már több alkalommal visszautasította, valamint elismerte, hogy veszekedett a hölggyel, majd a szobában, a szekrényéből kivette a saját kését, és azzal a hölgyet, majd annak testvérét is megfenyegette, de nem bántott senkit, viszont többre nem nagyon emlékszik. Az eljárás során lefoglalásara egy fekete műanyag nyelű, 8 cm pengehosszúságú kés is. Az ügyben a Balatonfüredi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított büntetőeljárást.


„Francia hétvége" Balatonfüreden

Feljelentés alapján indult eljárás egy francia állampolgárságú nő ellen, aki 2011.08.13-án 13.00 óra körül, egy balatonfüredi üzemanyag töltőállomáson minden előzmény nélkül megtámadta és ütlegelni, rugdosni kezdte a sértettet. A hatékony intézkedés során az elkövetőnél a rendőrjárőrök alufóliában zöld színű növényi származékot is találtak. A későbbi adatgyűjtések alapján az ügyben garázdaság, kábítószerrel való visszaélés, illetve járművezetés ittas vagy bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ugyanezen a napon bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra, hogy Balatonfüreden, a Balaton Szabadidő Központ épületében található egyik étteremből, az éjszaka folyamán eltulajdonítottak egy pénztárgépet. Az azonnalos intézkedéseknek köszönhetően megállapítást nyert, hogy az elkövető a konyha helyiség nyitott ablakán lévő szúnyoghálót kitépte úgy jutott az épületbe, és eltulajdonított egy pénztárgépet, valamint szintén a pulton a pénztárgép mellől egy 5 literes dunsztos üveget benne 100 és 200 Ft-os aprópénzekkel.
Az elkövető a pénztárgépet az étteremmel szemben lévő parkoló mellett található bokros fás területen, egy szintén az étteremből eltulajdonított késsel feszegette, de a pénz tartó kazettát nem tudta kinyitni, így csak a gépben lévő aprópénzt tudta kirázni.
Az étteremben működő térfigyelő kamerák felvételeinek és a gyors közterületi intézkedéseknek köszönhetően az elkövetőt - egy francia állampolgárt - hamarosan kézre kerítették.

Mindkét ügyben bíróság elé állításra került sor.

Forrás:Futtató Norbert sajtóreferens-Veszprém MRFK


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 207
Tegnapi: 226
Heti: 1 031
Havi: 2 505
Össz.: 559 841

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »