Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php


Pokróc- schnauzer keverék, fiú eb.

Pokróc barátságos, eleven 2 éves keverék kan kutyus. (Ha nem vigyázol puszit kapsz! :-) ) Pórázon jól közlekedik, nemrég részt vett egy engedelmes tréningen is. Tavaly augusztusban hoztuk ki az Illatos útról és most egészségesen, oltva, mikrocsippel ellátva, féregtelenítve várja új, igazi gazdáját. Emberekkel és szuka kutyákkal nagyon barátságos, kanokkal olykor kekeckedik. Aktív életet élő családban a helye! A kutyus jelenleg a Vigyél Haza Alapítvánál van. 


Érdeklődni Óvári Klárinál a 06-20-934-4826- os mobilszámon.
47.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407198


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 250
Tegnapi: 226
Heti: 1 074
Havi: 2 548
Össz.: 559 884

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 719.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »