Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Magyarországon már mindegyik tizedik ember dm active beauty törzsvásárló

A dm törzsvásárlói programja, az active beauty program továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. A napokban érték el az 1 milliomodik regisztrálót, akinek a dm kft. egy alkalomhoz illő ajándékkal is készült.

1_milliomodik.jpg

A dm drogérialánc 2009 áprilisában elindított active beauty törzsvásárlói programja elérte az 1 milliomodik tagszámot. Közkedveltségét a vásárlók igényeihez alkalmazkodó egyre bővülő kuponakcióknak és ajánlatoknak köszönheti. A vásárlások alkalmával gyűjtött pontok beválthatóak különböző termékakciókra, belföldi és külföldi utazásokra, és a szezonhoz kapcsolódó ajándékcsomagokra, tárgyakra is.

A kedvező akciók és a széles termékkínálat miatt döntött úgy az 1 milliomodik törzsvásárló, Semega Ágnes Budapesten, hogy regisztrál a programba. Vásárlásai során kosarába leginkább a saját márkás termékek kerülnek, mivel ezek az ár-érték arányban leginkább megfelelőek számára.

semegaagnes.jpg

„Nagyon örülünk, hogy ilyen népszerűvé vált hazánkban is ez a program. Ágnes plasztikkártyáján ajándékként 1 millió forintnak megfelelő 5000 active beauty pontot írtunk jóvá, továbbá, hogy az ez alkalomból készített oklevél mellett még maradandóbb élményben legyen része, megajándékoztuk a Shiraz csoport felajánlásával egy 3 napos, 2 személyre szóló ajándékutalvánnyal az idén augusztusában nyíló, mind építészetében mind szolgáltatásaiban nyugat-Afrikát idéző Eger mellett a Bük kapujában nyíló felsőtárkányi BAMBARA Hotel****superior Bízunk benne, hogy továbbra is sok vásárló dönt majd a törzsvásárlói programba való belépés mellett, és hamarosan újabb jubileumi számot ünnepelhetünk" komplexumba. - mondta Kanyó Roland a dm PR menedzsere.

szalaybea.jpgForrás: Szalay Bea tanácsadó- Hill & Knowlton Hungary Ltd.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 145
Heti: 317
Havi: 3 354
Össz.: 565 357

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Magyarországon már mindegyik tizedik ember dm active beauty törzsvásárló
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »