Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Csepelen iparkodott az AFC

A vagány srácok a félmaratonra is beneveznek

Utolsó etapjához érkezett a Nike különleges futósorozata, ahol az Anti Fitness Club tagjai, Tomi és Miki több száz futóval együtt a Csepel Művek gyárépületei között edzett és bulizott egy nagyot. A fiúk rácáfoltak „csak semmi sport" imidzsükre, és remek idővel értek célba a félmaratoni felkészülés utolsó futóbuliján.

Visszatértek Csepelre az AFC tagjai. Tomiék a csepeli gyárépületek egyikében csaptak először a húrok közé, most azonban nem próbálni jöttek az iparnegyedbe, hanem a Nike futósorozat utolsó állomásán vették be a macskaköves kisutcákat.

„Jó érzés volt visszatérni a kezdetekhez, nosztalgiázni egy kicsit. A futóbuli pedig, amellett, hogy számomra nem mindennapi kikapcsolódás volt, megerősített abban, hogy le tudom futni a félmaratont" - árulta Tomi, aki szeptember 4-én Fekával és egy szerencsés rajongóval együtt trióban áll rajthoz a 26. Budapest Félmaratonon.

fusscsepel.jpg

A frontemberrel ellentétben a banda két gitárosa, Peti és Miki már belekóstolt a félmaraton világába, tavaly váltóban futották le a 21 kilométeres távot.

„A tavalyi Félmaraton, amikor Petivel párban sikerült teljesíteni a távot, ráadásul olyan idővel, amire büszkék lehetünk, olyan sikerélményt adott, amit idén sem hagynék ki. A legjobban annak örülök, hogy Tomi és Feka is csatlakozik hozzánk, legalább ők is mozognak egy kicsit" - tette hozzá nevetve Miki.

A Fuss Csepel eseménnyel egyidőben megkezdődött a visszaszámlálás a szeptember 4-i 26. Budapest Félmaratonig, amelyre idén először nemcsak egyéniben és párosban, hanem hármas váltóban - trióban - is lehet nevezni. A 21 km-es távon a párban indulóknak 13,9 és 7,1 km-t kell teljesíteniük, a triók pedig 5, 8 és 8 km-t futnak majd, így minden induló, legyen kezdő vagy hobbikocogó megtapasztalhatja majd a félmaratoni futás élményét.

Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb 21 kilométeres futóversenye Téged is vár: lehetsz amatőr kocogó vagy profi futó, teljesítheted a rövidebb vagy a hosszabb távot, indulhatsz egyedül vagy a barátaiddal, a lényeg: FUSS BUDAPEST!

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 103
Tegnapi: 145
Heti: 248
Havi: 3 285
Össz.: 565 288

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Csepelen iparkodott az AFC
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »