Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A Big Time Rush beveszi a VIVA-t


Éneklő hokisok a sztárság útján


Szeptembertől négy szexi fiú édesíti meg a lányok életét a VIVA-n: a Big Time Rush nevű fiúbanda sikereiről szóló sorozat ugyanis végre Magyarországra is megérkezett! A jóbarátok egyik este még a hokiedzésen ütötték a korongot, másnap pedig már mikrofonnal a kezükben tánclépéseket tanultak, és megalapították a sikercsapatot.

bigtimerush.jpg
A Backstreet Boys és az N'Sync után kevés fiúcsapat borzolta fel a kedélyeket, a kétezres években a szólóénekesek aratták le a babérokat. A Big Time Rush azonban sikert-sikerre halmozott az elmúlt évben, és visszahozza a romantikus bandák aranykorszakát.


Kendall, James, Carlos és Logan egyik nap még hokiedzések és vizsgák tengerében éli hétköznapi életét, másnap padig már Los Angeles felé repülnek, mint a popzene nagy reménységei. A mesébe illő történet azonban több kihívást rejteget, az ütőket mikrofonra, a csapattársakat stylistokra és a jégcsarnokot koncertarénákra cserélni ugyanis nehezebb, mint gondolták.


A lányok kedvenceinek slágerei bejárták az egész világot, a kezdeti szárnypróbálgatásokról szóló sorozat pedig végre Magyarországra is megérkezett.


Big Time Rush - minden pénteken 13.30-kor a VIVA műsorán.

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 81
Tegnapi: 164
Heti: 81
Havi: 1 555
Össz.: 558 891

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- A Big Time Rush beveszi a VIVA-t
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »