Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Határpont- keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 2 év.

M0-ás Autópályán találtuk elütve. Fiatal, rendkívül jóindulatú, bújós, közepes méretű kisfiú. Szilánkosra törött mindkét medencéje, a combcsontja, s a lába. Kisebb égési sérülései is voltak. A lépét ki kellett venni. Mára tökéletesen felépült, fut, játszik, bújik. Határpont egy jelenség, nem lehet nem szeretni, Ő a világ legtökéletesebb kutyája. Minden kutyával játszik, egy szemernyi rossz indulat nincs benne, minden helyzetben tökéletesen viselkedik. Álom kutya álom gazdit keres!!!
Elvihető ekkortól: 2011-07-01.

Érdeklődni lehet: 30/6116570
186.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10408297

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 136
Tegnapi: 164
Heti: 136
Havi: 1 610
Össz.: 558 946

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 751.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »