Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Szemfüles szomszédoknak köszönhetően maradt a kerti törpe gazdájánál

Október 23-án a délutáni órákban egy veszprémi lakos tett telefonon bejelentést, melynek lényege szerint az utca túloldalán lévő családi ház udvarán egy idegen személy tartózkodik, míg egy másik sietve, egy nagy, barna táskát cipelve éppen távozik onnan.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A bejelentést tévő férfi egy további szomszéddal együtt az elkövető üldözésére indult, akit rövid időn belül utol is értek, és a járőrök kiérkezéséig visszatartottak. A rendőri intézkedés során alkalmazott csomagátvizsgáláskor kiderült, egy kerti törpét rejt a nagy barna táska, melynek értéke megközelítőleg 10.000. Ft. A másik tolvajt személyleírás alapján már a rendőrök fogták el a közelben, majd mindkettőjüket előállították. Velük szemben dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás.

 

Drága kutyafuttatás

Október 22-én a kora délutáni órákban egy veszprémi nő gépkocsival vitte kutyáit a Gulyadombhoz sétáltatni. Ennek idejére autóját a murvás parkolóban hagyta. A jármű csomagterében azonban benne maradt egy táska készpénzzel, személyes iratokkal, illetve mobiltelefonnal, amit ismeretlen tettes eltulajdonított a záratlanul maradt gépkocsiból. A könnyelmű sértett kára, mintegy 320.000.- forint. A feljelentés alapján nagyobb kárt okozó lopás bűntette miatt indult nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

Ne hagyjunk értéket a gépkocsiban

Szombaton (október 22.) délután 15.30 és 16.00 közötti időben Zirc, Pintérhegyi Parkerdőnél  parkoló személygépkocsi  bal első ajtajának üvegét ismeretlen tettes betörte, és abból egy övtáskát tulajdonított el iratokkal. A lopással 10.000.- forintnyi, míg a jármű megrongálásával 15.000,- forintnyi kára keletkezett a sértettnek, aki kirándulni indult az erdőbe. Mint kiderült az iratokat tartalmazó övtáskáját nem vitte magával, hanem a vezetőülés alá dugta el.

A bűncselekmény helyszíne az a parkoló, melyet a temetőlátogatók is használnak. A gépkocsi-feltörő feltehetően már a közelgő Mindenszentekre figyelemmel fordította figyelmét erre a közterületre. A bűnözők aktivitása az előttünk álló négynapos hétvégén várhatóan tovább fokozódik majd. Táskának, iratnak, pénznek és mobiltelefonnak, sem az utas-, sem pedig a csomagtérben nincs jó helye, még a hamis biztonságérzetet adó„rejtekhelyeken” sem.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 226
Heti: 890
Havi: 2 364
Össz.: 559 700

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »