Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

LOHAS – légy környezettudatos, egészséges és trendi!

 

A LOHAS egy szemléletmód, amely összefoglalja mindazt, ami a mai világban fontos, és tenni kell érte: fenntarthatóság, környezettudatosság, egészséges életmód. A nyugati országokban már igen elterjedt és divatossá vált a LOHAS filozófia; most itt az idő, hogy hazánkban is teret hódítson!

 grphc_jrnlmag_shot.jpg

A LOHAS, azaz Lifestyle of Health and Sustainability (Egészség és Fenntartható Életmód) olyan emberek csoportját jelenti, akik az egészség- és környezettudatos életmódot részesítik előnyben. Bio- vagy környezetbarát termékeket vásárolnak, de nemcsak a természetes alapanyagok és Földünk megmentése miatt, hanem azért, mert a jó minőség és az élvezeti érték is fontos számukra. Vagyis összekapcsolják a divatos dolgokat, a szépet, az életörömöket az egészséges életmóddal, környezettudatossággal, a minőséggel és az etikával.

„Kétségtelen, hogy a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra, a minőségi életre rendkívül fontos felhívni a figyelmet, hogy az emberek azonosuljanak vele, és ekként éljenek. Figyeljenek a környezetükre, ne pazarolják az energiát, drága helyett értékeset vásároljanak, minimális stresszt vigyenek az életükbe, sokat mozogjanak, egészséges, bio, helyben termelt élelmiszert fogyasszanak, értelmes, építő dolgokra szánják a rendkívül szűk időt. Ám eddig csak száraz, sokszor megfoghatatlan formában találkozhattunk ezzel a szemléletmóddal, így nehezen lehetett befogadni. Azt valljuk, hogy ezeket az értékeket emberközelivé kell és lehet tenni, ezért a LOHAS életfilozófiát olyan rendezvényeken, programokon belül mutatjuk be, amelyen keresztül át lehet ültetni a hétköznapi életbe. Tradicionális értékeket képviselő, családcentrikus embereket szeretnénk bevonni, akik értékesen és környezettudatosan tölthetik az időt, egyfajta szemléletmód változtatás keretében” – mondja Kornis Katalin, a LOHAS kreatív igazgatója.


Október 20-án lesz a magyarországi LOHAS nyitó rendezvénye, és 2012 elején elindul a LOHAS bajnokság, amelyen belül a családok, önálló háztartások versenyezhetnek: mennyi energiát takarítanak meg. Mindezek mellett lesz kincskeresés az Állatkertben, főzőklub, valamint jótékonysági gyűjtési akció.


További információ: www.lohasnet.hu


Forrás: Juhász Regina- Kék-Ezüst Kommunikáció

Fotó: www.lohas.com


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 84
Tegnapi: 226
Heti: 908
Havi: 2 382
Össz.: 559 718

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- LOHAS- Légy környezettudatos, egészséges és trendi!
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »