Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Külföldön is felismerik a csinos műsorvezetőt 

 

Van, akinek végigfut a hátán a hideg a családi nyaralásoktól, és van, aki egyszerűen imádja. Utóbbiak közé tartozik Kiss Orsi is, aki kérlelhetetlen magabiztossággal tálalja a legnagyobb magyar zenéket a Class FM-en, azonban ha nyaralásról van szó, átadja a kezdeményezést, és csak élvezi az életet.

Kiss Orsi igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már évekkel ezelőtt megtalálta a tökéletes kikapcsolódás és nyári feltöltődés receptjét. A Class magyarok műsorvezetője három éve szeretett bele a horvát tengerparti kisvárosba, Selcébe, és azóta is itt piheni ki a pörgős munkanapokat.

Az idei kiruccanást azonban döcögősen indult, Orsiék ugyanis a hajnali érkezés miatt nem foglalhatták el a szállásukat, így reggelig a tengerparton gubbasztottak. A szerencsétlen időzítés mégsem árnyékolta be az első napot, hiszen végül romantikus filmbe illő napfelkeltével kezdődött el az igazi nyaralás.

orsolyanyar.jpg

„A hétköznapjaim szigorú rend szerint telnek, rengeteg munkával és edzéssel. De a nyaralás alkalmával elengedem magam, nem arra figyelek, mit eszem, csak az számít, hogy jól érezzük magunkat, semmi különleges, csak nyugalom, napfény és tenger. Az esti pizzázások miatt fel is csúszott rám egy kiló, de nem aggódom, hiszen amilyen gyorsan jött úgy el is tűnik majd. - árulta el Orsi, akit a rajongók még a tengerparton is megtaláltak. - Napozás közben odajött hozzám egy magyar srác, és autogramot kért. Elmesélte, hogy mindig hallgatja a műsoromat, de személyesen még sosem találkoztunk. Milyen furcsa a sors, hogy Budapesttől távol futottunk össze. - tette hozzá mosolyogva Kiss Orsi, aki kipihenve és energiával teli várja ismét a hallgatókat minden vasárnap este a Class FM-en.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 226
Heti: 886
Havi: 2 360
Össz.: 559 696

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Kiss Orsi Horvátország szerelmese
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »