Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Péntek esti frÁSZ- mindent vitt


Tapolca-2011. július 15.- Szombat esti láz? Dehogy! Péntek esti... és frász! Nagyszerű húzás volt településünk rendezvényszervezőitől, hogy megálmodtak, majd kiviteleztek egy ilyen tömegeket vonzó és megmozgató színes rendezvényt.

2.jpg

Minden korosztály kedvére válogathatott a programok közül, aszfaltrajz- és ping-pong verseny, csocsó bajnokság, trambulin, bungee-trambulin, mászófal, légvár várta a kisebbeket és a mozgékonyabbakat. Emellett csillámfestés, lufi bohóc, jóslás és sorselemzés is szerepelt a kínálatban.

Őstermelők kínálták portékájukat, sok biotermék közül is válogathattak az érdeklődők. A Fő utcán nyitva tartó üzletekben 30-50 %-os kedvezménnyel vásárolhattak, egészen este 23 óráig.

1.jpg

A kulturális blokkot városunk patinás zeneiskolájának tagjaiból verbuválódott, Péni Béla vezette Rézangyal Fúvoszenekar minőségi igényes előadása nyitotta, majd az egykori Diadóra üzlet helyén létesült "Szép Kirakat Galéria" /City Kirakat Galéria/ megnyitójára került sor.

3.jpg

Az egybegyűlteket Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke nyitotta, aki többek közt gratulált és elismerését fejezte ki az ötletgazdának és névadónak- Szép Norbert festőművésznek. Kiemelte, hogy ez a kezdeményezés rövidesen túlmutat a város, a megye határain is, majd örömének adott hangot, amiért a város kihasználatlan helyiségeit kulturális célra, hasznosan is fel lehet használni. A névadó mellett még Tóth Szilvia és Szigeti László festőművészek alkotásaiban is lehet gyönyörködni.

4.jpg

5.jpg

A megnyitó után ismét a Fő téri színpad kapta a főszerepet, ahol divatbemutató vette kezdetét, természetesen osztatlan sikert arattak a kifutóra lépő dekoratív hölgyek.

10.jpg

7.jpg

8.jpg

Az est folyamán hastánc műsornak, valamint tűzzsonglőröknek is tapsolhatott a nagyérdemű.

6.jpg

Külön ki kell emelni a Helios együttest, akik egész este gondoskodtak a talpalávalóról.

9.jpgWeblap látogatottság számláló:

Mai: 89
Tegnapi: 226
Heti: 913
Havi: 2 387
Össz.: 559 723

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Péntek esti frÁSZ- mindent vitt
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »