Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Keresztes Ildikó megtalálta új szerelmét


Veszélyes küzdelemre vállalkoznak a Fogatvágta sztárjai

Legyőzte félelmeit Keresztes Ildikó és rajthoz áll a Nemzeti Vágta új sportágában a Fogatvágtán.   Az énekesnő Rékasi Károly, Pataky Attila és Piroch Gábor vetélytársa lesz, az ókori kocsiversenyeket idéző küzdelemben. A sztárok Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban próbálták ki a speciális versenykocsikat.


Lázár Zoltán, a Nemzeti Vágta társelnöke lovas tanyájára hívta meg a Fogatvágta résztvevőit, ahol a hírességek végre kipróbálhatták a különleges kocsikat, sőt egy-két jó tanáccsal is ellátta az indulókat.  A híres fogathajtó leszögezte, ebben a versenyben nincsenek vesztesek, akinek van mersze rajthoz állni, csak győztes lehet. A mezőnyben Fábry Sándor helyett, Piroch Gábor kaszkadőr indul, és a tőle megszokott kurázsival ragad majd gyeplőt. Rékasi Károly tavaly még a kocsitoló versenyen erősítette a színészek csapatát, idén pedig a hatalmas bátorságot és koncentrációt igénylő Fogatvágtán indul.


Keresztes Ildikó először áll rajthoz a Hősök Terén. Az X- faktor mentora sokáig hezitált, végül úgy döntött bevállalja a kicsit sem veszélytelen kalandot.
„Ez a második alkalom, hogy kipróbáltam ezt a speciális kocsit. De most más volt mint először, hiszen nem egyedül voltam a pályán, oda kellett figyelni a többiekre is. Ez a versenyen is így lesz, vigyáznunk kell egymásra - mesélte az énekesnő, aki igazán büszke magára, hiszen egyetlen nőként vállalta a megmérettetést.

navagegy.jpg
"Úgy gondolom ez most egy mérföldkő az életemben. Eddig kicsit tartottam a lovaktól, de talán ezzel új szerelem született. A pályán hajtás közben érzem a szabadságot, amit ezek a gyönyörű állatok jelképeznek számomra." - áradozott az RTL Klub sztárja.


Pataky Attila két éve már kipróbált egy más típusú fogatot, de az új modell stabilitása, és gyorsasága lenyűgözte az énekest.
„Hiába mondta Lázár Zoli, hogy itt nincsenek vesztesek, azért mindannyian nyerni akarunk. Az első próbálkozásnál még óvatoskodtam, aztán hamar óriási adrenalin fröccsöt kaptam, és megéreztem mennyire fantasztikus a száguldás - árulta el Pataky, aki azzal is tisztában van, hogy a versenyen az is fontos szempont, hogy mindannyian sértetlenül megússzák.

nevagketto.jpg
"A hatalmas vágtában, sokszor nem úgy történnek a dolgok, ahogy azt az ember szeretné.  Van, hogy a lovak diktálnak, ezért nagyon oda kell figyelnünk egymásra." - tette hozzá az Edda frontembere.

nevag3.jpg

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu

Fotó: Nemzeti Vágta- Sztárstúdió/ Váraljai Zoltán

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 156
Tegnapi: 145
Heti: 301
Havi: 3 338
Össz.: 565 341

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Keresztes Ildikó megtalálta új szerelmét
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »