Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Laár András rendhagyó négercsók kreációval ünnepelt

Imádta csóktortáját a KFT frontembere

Nem mindennapi meglepetéssel készültek a KFT zenekar tagjai frontemberük, Laár András születésnapjára. Az Afrika című sláger óta tudjuk, hogy az énekes egy négercsókért mindenét odaadná. A dalszöveg sorain felbuzdulva az ünnepelt kollégái úgy döntöttek, hogy eleget tesznek Laár óhajának.

Laár András kedvenc zuglói éttermében ülte meg 56. születésnapját. Legnagyobb meglepetésére különleges ajándék várta, zenész társai, Bornai Tibor és II. Lengyelfi Miklós ugyanis fejenként 56 darab négercsókkal kedveskedtek a születésnaposnak. Az ötlet az „Afrika" című dalszövegből ered, de természetesen az sem volt utolsó szempont, hogy Laár valóban imádja a csokoládés édességet. Ekkora adagot azonban lehetetlenség egyszerre elfogyasztani, így az énekes nagy örömére, azután is bőven maradt az édes négercsókokból, hogy mindenkit illendően megkínált. A zenekar dobosa, Márton András igazoltan hiányzott a jeles napról, hiszen jól megérdemelt nyaralását tölti a Balatonon, mielőtt gőzerővel belevág a decemberi nagykoncertjük terveinek megvalósításaiba.

laarmix.jpg

Nagyon jól esett, hogy ilyen frappáns, igazi KFT-s ajándékkal leptek meg. Tudom hogy persze, kíváncsiak voltak, odaadom-e mindenem - nevetett Laár. „Pontosan már nem emlékszem mikor kóstoltam meg a négercsókot életemben először, de a nyolcvanas évek óta a kedvenc desszertjeim közé tartozik. Mivel hatalmas mennyiséget kaptam, így a vendégeket is megkínáltam én pedig azonnal el is fogyasztottam jó néhányat!" - mondta mosolyogva a művész. „Nagyon kellemesen telik a születésnapom, a mai nap folyamán már több meglepetést is bezsebeltem. Ezt a napot a feleségemmel, a középső fiammal és a KFT tagokkal töltöm, holnap pedig a kisfiammal és a volt nejemmel ünnepelünk - tette hozzá az énekes, akinek Facebook oldalán 700 rajongója gratulált a jeles napon.

Laár Andrásra a születésnapi lazítás után újra sűrű időszak vár, hiszen a december 28-i jubileumi nagykoncertjük előkészületei már javában folynak. Az Ufóshow elnevezésű koncert nem csak a közkedvelt KFT dalokkal, hanem látványos meglepetéseivel is elkápráztatja majd a közönséget.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 145
Heti: 245
Havi: 3 282
Össz.: 565 285

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek-Laár András rendhagyó négercsók kreációval ünnepelt
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »