Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Fegyvert fogtak a Jóban Rosszban sztárjai

 Szabó Zsófi legyőzte félelmét

 

Drámai merénylet tartja még mindig izgalomban Csillagkút lakóit. A Jóban Rosszban legújabb epizódjaiban már kiderült, Tamás atyát találta el a Pongrácz Péternek szánt lövedék, az azonban kérdéses, melyik rosszfiú áll az események hátterében. A TV2 sikersorozatának szereplői éles fegyvereket fogva élték át, milyen érzés meghúzni a ravaszt.

Különleges eseményen elevenítették fel a Jóban Rosszban drámai pillanatait a sorozat sztárjai. Az évadzáró rész merényletének célpontjai és lehetséges elkövetői egy uszály gyomrában kialakított profi lőtéren mérték össze tudásukat.  A csapat egyetlen női tagjának, Szabó Zsófinak óriási sikerélményben lehetett része, hiszen félelmét legyőzve nagyon jó eredményeket ért el.

jregy.jpg

„Eleinte nagyon vártam, hogy végre kezembe vehessem a fegyvert. Bevallom, amikor a veszélyhelyzeteket és a szabályokat ismertették velünk a lövészet előtti oktatáson, akkor kissé inába szállt a bátorságom. Féltem, hogy a fegyver elsütése közben visszarúg a puska, azonban a szakszerű oktatásnak köszönhetően erre nem került sor. Nem véletlenül tartják számon olimpiai sportágként, hiszen hihetetlen koncentrációt és pszichikai munkát igényel." - mondta a színésznő, aki azt sem tartja kizártnak, hogy hobbijai sorába a lövészet is bekerüljön.

A verseny során a sorozat rosszfiúi győzedelmeskedtek, hiába koncentrált Zsófi mellett Száraz Dénes és Gazdag Tibor is a lehető legjobban a céltábla közepére. A sorozat katonaorvosa, Mihályfi Balázs a valóságban egyáltalán nem rajong a fegyverekért, ám a rosszfiúk csapatának győzelmét ez nem befolyásolta.

„Próbáltam higgadt maradni, hogy minél pontosabban tudjak célozni és sikerült" - árulta el Szikszai Rémusz, aki a legjobb egyéni eredményt érte el.  „Különösebb előképzettségem nincs, voltam katona és volt már a kezemben fegyver, de ilyen puskákkal még sosem lőttem. Különösebben nem is vonzódom a harcászati eszközökhöz, de ha a kezembe kell venni egy pisztolyt, nem ijedek meg. Lehet, hogy ez volt a titka a jó eredménynek" - tette hozzá a sorozat Várnagy Elődje.

jrketto.jpg

A PAPOLE I. Hajólőtér képviseletében Kispál Ibolya nyilatkozott, aki - mint tulajdonos és hozzáértő - követte az eseményeket.

"Kezdetben mindenki kicsit félszeg  volt, de ez nem meglepő, hiszen senki sem fegyverrel a kezében születik. A lőállásban tökéletesen kidomborodott a művészek között lévő csapatszellem, valamint a színészek jelleme, egyénisége. Szikszai Rémusz különösen tehetséges, kiváló érzéke van a sportlövészethez. Szabó Zsófi -  egyetlen nőként - fantasztikusan helyt állt,  a hölgyekre amúgy is  jellemző, hogy hamarabb ráéreznek ennek a szép sportnak az ízére. Egyébként határ a "csillagos ég', ha szimpatizálnak ezzel  a történettel". - mondta a szakember."

Azt, hogy a képernyőn eldördült lövéshez melyik színész karakterének van köze és várható-e hasonló drámai fordulat a Csillagvirág Klinikáért folytatott harcban, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül!

 

Jóban Rosszban minden hétköznap 20:15-kor a TV2-n!

Mindig történik valami


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 136
Tegnapi: 164
Heti: 136
Havi: 1 610
Össz.: 558 946

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Fegyvert fogtak a Jóban Rosszban sztárjai
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »