Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Molli- német juhász keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 5 év.

Molli egy fegyelmezett, kedves kutyalány, mégis kóborlásra kényszerült. Előéletét nem ismerjük, s valószínűleg rejtély is marad, hiszen igen ritka, hogy a menhelyre bekerült kutyákért felelőtlen gazdájuk jelentkezik. De ha már a múltja ilyen módon ködbe vész, próbáljunk biztosítani számára egy szebb jövőt; ez viszont csak akkor lehetséges, ha valaki örökbe fogadja. Talán nem Ő a legfiatalabb, legegyedibb külsővel megáldott kutya a világon, de megérdemli a jó életet egy szerető társ oldalán, aki biztosítani tudja számára a barátságos környezetben való kerti életet; s azt az apró gesztust sem vonja meg tőle, hogy olykor beengedi magához a lakásba, hogy ne érezze magát annyira kirekesztettnek. Összességében kinti tartásra ajánljuk, házőrzőként kiválóan megállja a helyét, jóllehet egy légynek sem tudnak ártani. Bármikor elvihető.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/Vaci_Menhely/uj-lakok/5560/

Érdeklődni lehet: 20 80 60 175
                            20 424-5367
                            27 313-284 
                            vacimenhely@100mail.hu
1930.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407360


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 228
Tegnapi: 226
Heti: 1 052
Havi: 2 526
Össz.: 559 862

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 725.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »