Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Bobu- foxterrier, puli, Yorkshire terrier keverék eb.
Aktuális életkor: 8 év.

A szőrminősége inkább Yorkira hajaz, a mérete foxis, a színe különleges. 

2011.09.24-én találták elütve Érden. Szerencsére nagyobb baja nem történt. Semmilyen azonosítója, nyakörve nem volt, társai pedig csak a bolhák voltak, innen a neve BOlha BUsz, vagyis Bobu. Szegény öreget azóta se kereste senki, pedig látott Ő jobb napokat is.

Bobu egy kb.10 kg súlyú, kistestű, ivartalanítás előtt álló kutyus. Túl van a szükséges karantén időn, illetve korának megfelelő kivizsgálása, oltásai folyamatban, de szembetűnő betegsége nincs. Már chipes is. Bobu domináns, de nem agresszív, kutyákkal, emberekkel is jól megérteti magát, korát meghazudtolóan élénk. Teljesen szobatiszta és kiválóan elvan a lakásban, ágyon, kanapén, kutya ágyban is jól elalszik, kutyaajtót rendeltetés szerűen használja. Pórázon közlekedik, de egyenlőre ez az összes engedelmes tudománya. Kennelben, egyedül hajlamos ugatni, szeret az emberek közelében lenni. Autóban boxban utazott eddig, csendesen viselkedik. Ideiglenesben van nálam, jelenleg 3 ivartalanított kan kutyával él együtt. Gyerekkel, macskával még nem teszteltem.

F. Zsani 

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/FranyoZsani/BOBU

Érdeklődni lehet: 06-20-9-283-954 
                           franyozsani@gmail.com
103_1.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10407796


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 140
Tegnapi: 145
Heti: 285
Havi: 3 322
Össz.: 565 325

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 742.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »