Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.
Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Lucky- német juhász keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 2 év.

Gazdit keres Lucky a 2 év körüli gyönyörű németjuhász keverék kan kutyus. Luckyt egy kedves család az utcáról mentette meg, próbáltuk felkutatni eredeti gazdáját a föld alól is de sajnos nem jártunk szerencsével. Valószínűleg kidobhatták Őt. Borzasztóan ragaszkodik az emberhez, fél, hogy ismét cserben hagyják Őt. Lucky elsőre nem ugrik az ember nyakába de kis idő elteltével feloldódik. Ő egy nagyon kedves, barátságos, leirhatatlanul hálás kutya aki nem utolsó sorban gyönyörűen sétál pórázon is. Más kutyákkal barátságos, nagyon jó természetű kutyus. Lucky már nagyon szeretné megtalálni élete értelmét: GAZDÁJÁT. Sajnos jelenleg egy kenelben tengeti szomorkás napjait mert a családnak ahol átmenetileg lehet meglévő kutyusa nem veszi jó néven Lucky otttartózkodását.  Oltott, parazitamentes, ideiglenes befogadóitól hamarosan kap chipet és az ivartalanítási költségeket állják.


Tel:30/670-.6871 
Mail: bpgirl2000@yahoo.com.

Lucky jelenleg a XXII. kerületben van de a szállítása megoldott.

4280.jpg

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10405814F

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 190
Tegnapi: 226
Heti: 1 014
Havi: 2 488
Össz.: 559 824

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 671.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »