Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A Jersey Shore felforgatja Itáliát

A buli, szoli és gyúrás istenei az olaszok agyára mennek

 

Firenze nem várta tárt karokkal a Jersey Shore olasz származású fiataljait. Ám ez Pauly D, Mike, Snooki, Jenni, Deena, Sammi, Ronnie és Vinny kis csapatát egy cseppet sem izgatja, akik az új évadban a tőlük megszokott tempóban vetik bele magukat a pezsgésbe, hogy felfedezzék olasz gyökereiket. A guidóknak és guidáknak azonban még a latinos temperamentum sem elég, így rövid idő alatt felfordítják a város életét.

Az előző évben kissé felforrósodott a talaj Snookiék talpa alatt, és úgy döntöttek, hogy a szerelmi drámák és rendőrségi balhék elől egészen Olaszországig menekülnek. A költözés jó apropónak bizonyult az olaszos család összekovácsolására is, ahol egyre többször estek egymásnak a féltékeny lányok.

Nyugalomról azonban szó sem lehet, mert amikor a napbarnított gyúrós fiúk és a szolitündérek csapata beindul, akkor kő kövön nem marad. A házigazdák legnagyobb bánatára ez alól Firenze sem kivétel: a toszkán városban először Snooki „tizedeli" a rendőröket elveszve a közlekedési táblák rengetegében, majd váratlan szerelmi csaták zavarják meg a Dolce Vita-t.

A drámák tehát nem tűnnek el, csak átalakulnak. A negyedik évadban ráadásul az eddig remek haverságban éldegélő fiúkat is megfertőzi a féltékenység, és egy szerelmi háromszög egymás ellen fordítja őket.

Sikerül újra összekovácsolni a temperamentumos társaságot, vagy a balhék és a szenvedélyes flörtök végképp felbontják a Jersey Shore kultikus csapatát? Kattanj szeptember 11-től az MTV-re, és vasárnaponként minden kiderül!

jer.jpg

 

Jersey Shore 4. évad - Szeptember 11-től minden vasárnap 21.15-kor az MTV csatornán!

Forrás: Márkus Anita- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 255
Tegnapi: 226
Heti: 1 079
Havi: 2 553
Össz.: 559 889

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- A Jersey Shore felforgatja Itáliát
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »