Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

HISZÉKENYSÉG-

ének lett áldozata az a várpalotai asszony, aki interneten találta meg álmai szállodáját és a majd nem 25 ezer forint díjat átutalta a megadott címre. A szálloda képviselője a pénzt ugyan átvette, de az üdülést lemondta. Csalás miatt tett feljelentést az „álom" szálloda ellen az asszony.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

BOLTI LOPÁS

-         miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon, mivel egy pápai lakos 3 ceruzaelemet lopott el, ezzel szabálysértést követett el augusztus 19-én a délutáni órákban.

-         miatt indult eljárás szintén a Pápai Rendőrkapitányságon egy pápai nő ellen, aki borotvát akart eltulajdonítani egy áruházból 19-én az esti órákban.

FELELŐTLENSÉG

- volt az oka a tulajdonos részéről annak a lopásnak, melynek során ismeretlen tettes a veszprémi sportcsarnokban felügyelet nélkül hagyott mobiltelefonjait eltulajdonította augusztus 19-én a déli órákban.

- volt az oka szintén annak a lopásnak, amely során a balatonfüredi Borheteken egy felügyelet nélkül hagyott női táskát lopott el egy ismeretlen tettes, amellyel a tulajdonosnak kb. 55 ezer forint kárt okozott.

- volt az oka az augusztus 19-én délutáni órákban bekövetkezett lopásnak is, amely során a badacsonyi borheteken pihenő kaposvári családtól egy övtáskát tulajdonított el ismeretlen tettes, amellyel közel 25 ezer forint kárt okozott.

KÖZLEKEDÉSI BALESET

-         történt augusztus 19-én a déli órákban Nagyesztergár belterületén, amelynek során egy Dudar felöl érkező személygépkocsi egy úttestre kifutó gyermeket sodort el. A gyermek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

-         történt a déli órákban Tapolcán, amelynek során egy tolató személygépkocsi elé gyalogolt egy tapolcai férfi, melynek során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

-         történt a 71-es főúton a délutáni órákban. Az erős szél miatt a fáról levágódó faág leütötte a motorjával közlekedő férfit, aki az úttest jobboldalán levő füves területre esett, a motorkerékpár pedig a kerékpárútra csúszott. A motoros 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

-         történt szintén egy „repülő fadarab" miatt a 8-as főúton. Egy tehergépkocsiról repült le a fadarab, és azt meglátva és az „ütközést" elkerülve, a kormányt félrerántva egy személygépkocsi ütközött a szalagkorlátnak. Sérülés nem történt, a tehergépkocsi vezetője ellen közlekedés biztonsága elleni vétség miatt eljárás indult.

KÖRÖZÉS

 miatti elfogásra került sor augusztus 19-én Veszprémben, ahol kiderült, hogy egy a rendőr intézkedés alá helyezett pilisszentiváni lakost a Buda környéki Bíróság sikkasztás miatt, valamint a Tolna megyei VB csalás miatt körözte.

STRAND LOPÁS

-veszélyére figyelmeztette és figyelmezteti folyamatosan a Rendőrség a fürdőzőket és turistákat, de hiába. Ez történt 19-én a balatonakarattyai strandon is, ahol a figyelmes, türelmes tolvajok egy közel 8 millió forint értékű Mercedes személygépkocsira tettek szert azáltal, hogy kifigyelték mikor hagyják felügyelet nélkül a fürdőzők a gépkocsi kulcsát. Majd azt a parkolóból „simán" eltulajdonították.

Forrás:Bankó Magdolna sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 226
Heti: 869
Havi: 2 343
Össz.: 559 679

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »