Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Minden eddiginél erősebb mezőnnyel rajtol a sztárfutam


Szintfelmérésen jártak a Nemzeti Vágta hírességei

Szintfelmérésen vettek részt a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamának versenyzői. Szotyori Nagy Kristóf versenyigazgató véleményezte Trokán Nóra, Szőllősi Györgyi, Kaszás Géza, Hajas László és Kunkli Tivadar erőnlétét és tudását.  


Összegyűltek a Nemzeti Vágta sztárfutamának résztvevői, hogy a szeptember 18-i futam előtt a versenyigazgató felmérje tudásszintjüket és felkészítse őket lélekben a megmérettetésre. Trokán Nóra, Szőllősi Györgyi, Kaszás Géza, Hajas László és Kunkli Tivadar a budapesti Lovas Akadémiában találkoztak, majd rögtön nyeregbe pattantak.


Bemelegítés után a sztárok egy kisebb vágtába kezdtek, amely mindenkinek nagyon jól ment. A versenyigazgató megállapította, erősebb a mezőny, mint eddig valaha, s a lányok is esélyesek a győzelemre.
„Nincs számottevő különbség a lovasok között. Egy nagyon jól sikerült start esetén rendkívül szoros verseny várható" - állította Szotyori Nagy Kristóf.

nv1.jpg


„A legfontosabb, hogy senkinek ne essen baja, de természetesen idén is az a cél, hogy minél jobban teljesítsek,  s ezért mindent megteszek"
- jelentette ki Hajas László, aki Atlasz nevű lovával egészen a Nemzeti Vágtáig minden reggel gyakorol a versenyre.


Szőllősi Györgyi, a Magyar Televízió műsorvezetője a hajrában szintén rákapcsolt, bár eddig sem hanyagolta el az edzéseket.
„Kilenc éve hetente kétszer-háromszor lovagolok, de a versenyre való felkészülés egy kicsit más jellegű gyakorlást igényel. Bevallom, nagyon izgulok, de már alig várom a Vágtát" - mondta a tévés.

nv2.jpg


A jótékonysági sztárfutam a városok és falvak ünnepének egyik legnépszerűbb programja, amelynek résztvevői az általuk választott alapítványnak ajánlják föl nyereményüket: a győztes 100 ezer forintot, a mezőny többi tagja 50 ezer forintot. A futam a szeptember 14-18 közötti Nemzeti Vágta utolsó napján, vasárnap délután rajtol.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 44
Tegnapi: 226
Heti: 868
Havi: 2 342
Össz.: 559 678

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Minden eddiginél erősebb mezőnnyel rajtol a sztárfutam
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »