Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Bátorságpróbán Keresztes Ildikó


Az énekesnőt felkérték a Nemzeti Vágta Fogathajtó versenyére

Újabb hírességgel bővülhet a Nemzeti Vágta gárdája. Keresztes Ildikó is lehetőséget kapott, hogy megmérettesse magát a szeptember 18-i Fogat Vágta sztárfutamán. A vagányságáról és szabadságszeretetéről ismert énekesnő óriási megtiszteltetésnek érzi a versenyre való invitálást, noha a lovas világ még teljesen ismeretlen a számára. Az újdonság varázsa és a kihívás azonban felkeltette érdeklődését.


A Lázár fivérek néhány hete a fogathajtó futam kapcsán keresték meg Keresztes Ildikót, aki örömmel fogadta a felkérést, de addig nem mondott igent, amíg nem próbálta ki magát ebben a sportban.
A művésznőnek nem ismeretlen a versenyzés okozta izgalom, hiszen az általános iskola nyolcadik osztályáig szertornászként élte ki a kihívások iránti vágyát. Miután az iskolában megszűnt a szertornaedzés, szakedzőjük a lovassport irányába csábítgatta a tornász lányokat. Ildikó életéből azonban kimaradt a lovaglás, ugyanis a fiatal lány inkább a ritmikus sportgimnasztikát választotta.


„Nagyon örülök, hogy a Lázár fivérek gondoltak rám. Csodálatos rendezvénynek tartom a Nemzeti Vágtát és boldogan veszek részt a versenyen, amennyiben fel tudok rá készülni. Ugyan a fogathajtás nem egy tipikusan női sport, de én pont az ilyenfajta kihívásokat szeretem. Tartok egy kicsit a lovaktól annak ellenére, hogy állatbarát vagyok, de vonz a lovas életérzés. Mielőtt döntök, szeretném alaposan körüljárni ezt a sportot, hiszen nem veszélytelen és kudarcot sem szeretnék vallani" - mondta az énekesnő.

keril.jpg
Ildikó döntése nagyban függ attól, hogy mennyi időt tud szentelni a versenyre való felkészülésre. A jeles esemény időpontja ugyanis nagyon közel esik az X-Faktor élő műsorainak kezdetéhez, emellett készülő nagylemeze is hatalmas energiákat igényel.


„A minap alkalmam volt életemben először kipróbálni a fogathajtást Domonyvölgyben, amely fantasztikus élménynek bizonyult. A lovak gyönyörűek voltak, a környezet pedig mesébe illő. Ez azonban most még csak egy edzés volt, a speciális versenykocsit, amelyet a Nemzeti Vágtára fejlesztenek, csak a későbbikekben próbálom ki, így az első alkalom után még nem tudok dönteni" - árulta el Keresztes Ildikó.
A Nemzeti Vágta társelnöke, Lázár Zoltán szerint Ildikó nyugodt lelkiismerettel indulhat a megmérettetésen. Lelkesen támogatja őt, és úgy gondolja, hogy az énekesnőnek kifejezetten jó érzéke van a fogathajtáshoz. A végleges döntés azonban Ildikó kezében van. 

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 164
Heti: 141
Havi: 1 615
Össz.: 558 951

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Bátorságpróbán Keresztes Ildikó
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »