Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.

Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Mázli- keverék, lány kutyus.
Aktuális életkor: 9 hónap.

Találtunk egy kutyust 2011.07.14-én Nyékládházán a Nyéki tó környékén, éhesen, és bolhásan, valamint jó csomós szőrrel. kb . 9-10 hónapos lehet, szuka, nagyon kedves, a labdát visszahozza, már tanulgatjuk a további vezényszavakat: ül, fekszik, Hozzám. 
Tulajdonságai: Minket elsőre lenyűgözött közvetlenségével, barátságosságával. Nagyon okos, már ma óta a nevére is hallgat, hálás kutyus. Egyetlen szépség hibája, vagyis inkább úgy írom, hogy sexepilje a farkincája, a doktornő szerint, így nőtt, hátulról inkább hasonlít egy hiénára mint egy kutyusra, mivel szinte csökevényes farkincája van. De ő így szép :) kb 10-15 kg körüli lesz nagyobb nem, kb a fogazata alapján 9-10 hónapos, ma kapott oltást és féregtelenítést, tegnap éjjel szegényem fürdetést, (ami nem tetszett neki, de egy jo tucat bolha csapat elhagyta, és így tudott pihenni), fésülést, és nem utólsó sorban a csomós szőrének a megnyírbálását, ami miatt a hátsó fertája egy kicsit komikusan néz ki minthogy szépnek mondhatónak: ) : )) 
Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: zitusnemeth@gmail.com

1045.jpg

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10405030

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 164
Heti: 85
Havi: 1 559
Össz.: 558 895

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 642.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »