Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi kishírek Veszprém megyéből

 

2011.08.22-én 17.30-kor órakor az OMSZ diszpécsere egy gyermekkel kapcsolatos személyi sérüléses balesetről tett bejelentést a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra. Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján elmondható, hogy egy 44 éves budapesti lakos személygépkocsijával kívánt kihajtani egy balatonszepezdi ház udvaráról az utcára.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg


Elmondása szerint eközben nem észlelte az udvaron a jármű bal első részénél lévő 16 hónapos gyermekét és rajta áthajtott, aki ennek következtében megsérült. A sérült gyermeket a rendőrség kiérkezése előtt mentőhelikopterrel a Veszprémi Kórházba szállították. Az esettel kapcsolatban megtörtént a baleseti helyszíni szemle és a szülők is meghallgatásra kerültek. Jelenleg a Rendőrség az eset körülményeit vizsgálja. 

11.40-kor érkezett bejelentés az Ajkai Rendőrkapitányságra, hogy az ajkai szénosztályozó közelében, a nyílt vasúti pályán gázolás történt. A rendelkezésre álló adatok alapján elmondható, hogy a Szombathely felől Budapest irányába közlekedő személyvonat elgázolt egy 46 éves ajkai nőt, aki a helyszínen életét vesztette. Az eset következtében a vasúti forgalom 13.55-ig állt.

2011. augusztus 22-én ismeretlen tettes vagy tettesek az éjszakai órákban Balatonfüreden, vélhetően kihasználva a nyitva hagyott ajtót besurrantak egy több szintes ingatlanba, ahonnan készpénzt, női táskákat, pénztárcákat, arany ékszereket, iratokat vittek el. Az éjszakai órákban az eltulajdonított férfi pénztárcában lévő bankkártyáról az elkövető Székesfehérváron leemelt 100.000,- Ft-ot. Az elkövető további összeget is megpróbált levenni a bankszámláról, azonban a bankkártyához beállított napi limit átlépésével ez meghiúsult. A lakásban tartózkodó családnak a lopással több mint 200.000,- kára keletkezett.

Szintén Balatonfüreden augusztus 22-én napközben a Kisfaludy strand parkolójában álló Seat típusú személygépkocsit ismeretlen elkövető ismeretlen módszerrel kinyitotta és abból laptopot, fényképezőgépet és egy értékes férfi karórát tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár 1.750.000,- Ft, rongálási kár nem keletkezett.

2011. augusztus 22-én a kora esti órákban egy ismeretlen személy az általa vezetett Toyota típusú tehergépkocsival közlekedett Balatonszepezd külterületén a 71-es számú főúton Zánka irányába. Az előzetes adatok alapján elmondható, hogy haladása során a vele azonos irányba és azonos forgalmi sávban haladó Ford típusú személygépkocsi előzésébe kezdett, majd azt befejezve visszatért a jobboldali forgalmi sávjába, ahol hirtelen lefékezett. Ennek következtében a Ford személygépkocsi a Toyota teherautó hátuljának ütközött. Az ismeretlen ekkor a tehergépkocsiból kiszállva a Ford vezetőjét kérdőre vonta, majd a teherautóba visszaszállva hátramenetben kezdte meg az elindulást és emiatt ismételten összeütközött a két autó. Ezt követően az ismeretlen személy adati hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Szintén augusztus 22-én a reggeli órákban Papkeszi külterületén a 710. sz. főúton egy Skoda típusú személygépkocsi vezetője eddig ismeretlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára és visszapillantó tükrével nekiütközött a szembejövő sávban szabályosan közlekedő Ford személygépkocsi visszapillantó tükrének. A Ford letörő tükre nekicsapódott a bal oldali ablaküvegnek, amely ennek hatására berobbant. A baleset során a Ford vezetője kórházi ápolást nem igénylő sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai ellátták.


Forrás:Futtató Norbert sajtóügyeletes-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 145
Heti: 317
Havi: 3 354
Össz.: 565 357

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »