Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.

Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Dózer- Staffordshire terrier keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 6 hónap.


Dózert 5 hete találták Szombathelyen teljesen kopaszon. A Demodex bőrbetegség kezelhető, ám a kedves gazdi elnézte, hogy kutyája teljesen megkopaszodjon és ezután utcára tette.1 hónapig az Állatkórházban kezelték, jelenleg egyesületünknél van ideiglenes befogadónál. Nagyon jó fej kutya, szeret labdázni, más kutyákkal játszani, igényli az ember társaságát.
Jól fegyelmezhető, tanulékony. Aki vállalja őt, heti 1 injekcióval biztosítható a további kezelése. Lelkileg, fizikálisan teljesen rendben van és várja az álomgazdit. Kb. 6 hónapos staffi keverék ivartalanított kan kutya, kertes házba ajánljuk lakásba bejárással. Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 06/20/281-3528

225.jpg

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10405031


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 218
Tegnapi: 226
Heti: 1 042
Havi: 2 516
Össz.: 559 852

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 641.
Lap-FölDI- Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldi.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szado mazo képe - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »